Setari Cookie-uri

Advertorial Marea Unire ZU 2020:  Ziua României a început cu cel mai mare concert din pandemie la Radio ZU și Antena 1

 „Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!”. Deviză, îndemn, declarația care an de an, de 10 ani încoace, anunță Marea Unire ZU.

Devenit deja tradiție, spectacolul eveniment adus în fața publicului de Mihai Morar și Daniel Buzdugan unește muzica nouă cu muzica de altă dată, liant fiind hiturile nemuritoare transmise prin vocile artiștilor care se aud în fiecare zi în playlistul Radio ZU.
Marea Unire ZU, ediția din 2020, devine anul acesta și mai mare. „În 2020 vrem nu doar să ducem mai departe tradiția Marea Unire ZU, vrem să o facem și mai mare. Nu o facem într-o zi, ci în două. Nu o facem într-un spectacol, ci în două. Nu o facem în radio, ci pe o scenă. Nu o facem cu câțiva artiști, o facem cu toți artiștii. Pe 30 noiembrie și pe 1 decembrie, de Ziua Națională, facem o singură Mare Unire ZU, dar 2 spectacole forță, iar ambele se difuzează simultan pe Radio ZU si pe Antena 1!”, anunța Mihai Morar, în Morning ZU.
„Unim cu țara peste 30 de artiști care, în seara asta, unesc muzica nouă cu muzica de altă dată!”
Primul spectacol, transmis pe 30 noiembrie simultan pe Radio ZU și Antena 1, a adus pe scenă mari artiști și piese nemuritoare. Ana Baniciu, Nicole Cherry și Florian Rus, The Motans, Veta Biriș, Eric Dobriceanu, Speak și Ștefania, Connect-R și Nico, Pindu și Mira, Mario Fresh și Pepe, Azur și Nicole Cherry, Alina Eremia, Liviu Teodorescu, Alexandra Stan și Cornel Ilie, aceștia au fost artiștii care în prima seară au interpretat unele dintre cele mai iubite piese din istoria muzicală din România.

Piese mai vechi sau mai noi, melodii mereu ascultate cu drag de publicul larg, fie că au făcut-o prin frecvențele radio, fie că le-au urmărit în emisiuni TV. “Mulțumesc, iubită mamă”, “În stație la Lizeanu”, “Oameni”, “Fata din vis”, “Pamporea” sau “De-ai fi tu salcie la mal” sunt doar o parte dintre șlagărele care s-au auzit în prima parte a show-ului „Marea Unire ZU”, ediția 2020.
De departe, cel mai emoționant moment al serii a fost înregistrat la fix miez de noapte, pe 1 decembrie - ora 00.00, când micuțul Eric Dobriceanu a reușit, la cei 7 ani pe care îi are, o interpretare impresionantă a celui mai puternic cântec al românilor de pretutindeni, imnul „Deșteaptă-te române!”. În mijlocul scenei, pe un piedestal îmbrăcat în steagul României, flancat de moderatorii show-ului, matinalii Radio ZU - Mihai Morar și Daniel Buzdugan, interpretarea lui a adus lacrimi în ochi și piele de găină tuturor celor care l-au ascultat.
Marea Unire ZU 2020 nu s-a terminat aici. Partea a doua a spectacolului eveniment se va difuza pe 1 decembrie, ora 23.15, de asemenea simultan pe Radio ZU și Antena 1. Și această ediție promite să aducă în fața publicului piese puternice și artiști de marcă.

„Ce unește ZU, nu dezbină nimeni!”. Indiferent de vreme și de vremuri.

Momentele difuzate în cadrul celui mai mare concert din pandemie vor putea fi urmărite și pe contul de youtube Radio ZU. Youtube Radio ZU.

Cel mai mare concert din pandemie, Marea Unire ZU 2020, este organizat în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.
********************************
Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.
Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.
Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).


Kudika
2 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.