Setari Cookie-uri

Arta războiului lui Sun Tzu pentru femei

Tratatul clasic al lui Sun Tzu - Artă războiului a permis generațiilor de bărbați să devină ganditori strategici de succes. De această dată, ghidul Artei războiului este menit să ajute femeile să reușească atât la locul de muncă, cât și în viață lor personală!

Arta războiului lui Sun Tzu pentru femei. Strategii pentru a câștigă fără să te implici în conflicte

Tratatul clasic al lui Sun Tzu - Artă războiului a permis generațiilor de bărbați să devină ganditori strategici de succes. De această dată, ghidul Artei războiului este menit să ajute femeile să reușească atât la locul de muncă, cât și în viață lor personală!

Filosofia lui Sun Tzu este simplă – în primul rând, recunoaște-ți punctele țări și punctele slabe, apoi urmează câteva reguli simple pentru a-ți maximiza puctele țări și a le minimiza pe cele slabe.

Această carte îndrumă femeile pe calea succesului prin aplicarea tehnicilor de bun-simt:

- evitarea confruntărilor inutile

- cunoașterea dușmanilor, dar și a prietenilor tăi

Citește și:

- conservarea energiei pentru lucruri care contează cu adevărat.

Femeile își pot atinge cu ușurință obiectivele și pot obține respectul pe care îl merită dacă înțeleg principiile de baza ale puterii care guvernează toate relațiile umane. Pentru femei, că și pentru Sun Tzu, succesul nu vine pur și simplu din a șți ce să faci, ci din a ști cine ești și cum să-ți folosești calitățile înnăscute în cel mai bun avantaj!

Artă războiului lui Sun Tzu pentru femei arată femeilor cum să-și atingă rezervele interioare, cum să dezlănțuie punctele țări și cum să găsească împlinirea personală evitând conflictele și fără a le compromite integritatea.

Titlul este disponibil cu precomanda pe Libris.ro.

Livrarea se va face începând cu dată de 23 decembrie 2020.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.