Setari Cookie-uri

Filme de Crăciun care merită văzute împreună cu toată familia

Pentru că mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, Dan Cruceru, cel mai cool tătic din showbiz, are câteva propuneri de filme ce merită vizionate în familie. 

De ceva vreme, la noi în casă este un Crăciun perpetuu. Mai exact, vedem foarte multe filme pentru întreaga familie, pentru că Sophia, din păcate, iese tot mai puțin afară. Așa că am o listă lungă de recomandări de filme pentru întreaga familie. Totuși, mă voi limita la câteva de sezon, pline de magia Crăciunului., spune vedeta TV.

Iată recomandările lui Dan Cruceru!

1. A Christmas Prince- e o serie chiar de filme, vreo trei la număr, cu povestea unui tânăr prinț, evident. Fetele din casa mea au fost foarte încântate.

2. The Christmas Chronicles- și aici sunt două ecranizări- apariția lui Moș Crăciun cel veritabil printre muritorii de rând, evident, asezonată din belșug cu tot felul de pățanii.

3. The Princess Switch- și aici e o mini- serie de câteva filme în care se vorbește despre minunea de Crăciun prin care o cetățeană americană banală devine o prințesă ca la carte.

Ce să zic… aveți vreo șapte filme în total, va trece Crăciunul până le vedeți pe toate. Copiii și doamnele vor fi, însă, foarte încântate, iar bărbații… ei bine, ei trebuie să interiorizeze mult de tot atmosfera sărbătorilor.

Citește și:

Featured foto by Evgeny Atamanenko via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.