De garda-n noaptea de Craciun

De garda-n noaptea de Craciun
Kudika
24 Decembrie 2020

De garda-n noaptea de Crăciun este o declarație de dragoste pentru toți cei care-și petrec sărbătorile în linia întâi, aducând pe lume copii sau extrăgând din diverse orificii cele mai neașteptate obiecte. În cea mai frumoasă perioada a anului!

Crăciunul bate la ușa, cârnațîi au fost afumați..., dar milioane de angajați din sistemul de sănătate merg la muncă. În acest cadou perfect pentru oricine a călcat vreodată pragul unui spital, Adam Kay face o incursiune în jurnalele sale, oferindu-ne o privire dincolo de perdeaua sanitară, una pe cât de amuzantă, pe atât de înfiorătoare, dar mereu emoționantă.

De garda-n noaptea de Crăciun este o declarație de dragoste pentru toți cei care-și petrec sărbătorile în linia întâi, aducând pe lume copii sau extrăgând din diverse orificii cele mai neașteptate obiecte. În cea mai frumoasă perioada a anului!

Cadoul perfect pentru Crăciun. Plin de situatii amuzante. Cărticică asta sigur ii va binedispune pe cititorii care o vor găși sub brad. - The Times

Puțin spus ilar... O continuare de dimensiuni reduse, dar cu o compoziție perfectă a cărții O să va cam usture, această pastilă de bună dispoziție cu iz de Crăciun continuă să aducă în prim-plan umorul negru și muncă dedicată a celor din sistemul medical. - Stylist

Un instantaneu de umanitate amuzant și pătrunzător. - Radio Times

O să radeți cu lacrimi. - Good Housekeeping

Ilară și emoționantă. - Irish Times

Combinația unică a lui Kay de informații din culisele medicale, umor și cinism. - Daily Mirror

Humour Book of the Year 2019 Sunday Times

Carte disponibila pe Libris.ro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri