Setari Cookie-uri

Cadoul cu care nu ai cum să dai greș: Ciocolata!

Atunci când îți dorești să oferi un cadou, însă îți este teamă să nu dai greș alege ciocolata!

În această perioadă în care toată lumea aleargă după cadoul perfect, noi îți oferim o soluție simplă, delicioasă și inedită cu care nu ai cum să dai greș: ciocolata. Aceasta poate veni în mai multe forme, gusturi și culori, iar impactul emoțional pe care îl va produce va fi extrem de plăcut. Impresionează femeile din viața ta cu aceste cadouri speciale!

4 cadouri de ciocolată cu care nu vei da greș niciodată

Chocolate HighHeels Milk

Femeile au o slăbiciune pentru pantofi și pentru ciocolată. De aceea, ne-am gandit să venim în întâmpinarea lor cu un produs inedit, amuzant și surprinzator: Stiletto Choco High Heel. Am folosit toate tipurile de ciocolată pentru crearea acestei forme, de pantof cu toc, iar pentru o prezentare veritabilă l-am ambalat individual într-o cutie similara celei de pantofi.

Citește și:

Cadoul de ciocolată poate fi comandat aici.

Smartphone de ciocolată

Un smartphone din ciocolată, lucrat cu mare atentie la detalii, din ciocolata neagra și ciocolata cu lapte. Acest cadou dulce este o idee grozava pentru iubitorii de gadgeturi, de orice vârstă. Telefonul din ciocolata este ambalat într-o cutie albă, stilizată.

Smartphone-ul de ciocolată poate fi comandat aici.

Buchet de flori de ciocolată

Un set format din trei flori de ciocolată care nu se vor ofili niciodată. O reinterpretare originala a clasicului cadou, cele trei flori sunt realizate din cea mai fina ciocolata belgiana cu lapte si neagra, fiecare floare avand o inaltime de 15 cm. Acest cadou este o incantare pentru orice femeie.

Buchetul poate fi comandat aici.

Figurină din ciocolată în formă de barcă

Figurine din ciocolată în formă de barcă cu pânze. Realizata din cea mai buna ciocolata cu lapte si ambalata intr-o cutie de lemn eleganta cu inscriptia Collection Marine. Un astfel de cadou va incanta cu siguranta fiecare iubitor al navigatiei.

Citește și:

Figurina din ciocolată poate fi comandată aici.

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.