Setari Cookie-uri

Grădina de iarnă

Grădina de iarnă este un roman evocator, liric, care aruncă o lumina puternică asupra relației complicate mama-fiica și explorează legăturile durabile dintre trecut și prezent.

Meredith și Nina Whitson sunt două surori cum nu se poate mai diferite. Una a rămas acasă că să-și crească copiii și să se ocupe de livada de meri a familiei; cealaltă și-a urmat visul și a călătorit prin lume, devenind o fotojurnalista faimoasa. Dar când tatăl lor se îmbolnăvește, cele două femei se vor reîntâlni, regăsind-o și pe Ania, mama lor distanță și ostilă, care nici măcar acum nu le oferă fiicelor ei nici un fel de mângâiere. Pe patul de moarte, tatăl le smulge însă o ultima promisiune femeilor din viață să. Totul începe cu o poveste cum surorile nu au mai auzit vreodată - o idilă captivantă, misterioasă, ce se desfășoară pe o perioada de mai bine de șase decenii și pe două continente, din Leningradul înghețat, aflat în plin război, până în Alaska zilelor noastre. Această drama cutremurătoare le unește pe cele trei femei într-un mod cu totul neașteptat. Meredith și Nina vor află în cele din urmă secretul ce marchează trecutul mamei lor și vor descoperi un adevăr teribil, care va zdruncină însuși fundamentul familiei lor și le va schimbă viață.

Grădina de iarnă este un roman evocator, liric, care aruncă o lumina puternică asupra relației complicate mama-fiica și explorează legăturile durabile dintre trecut și prezent.

"Autoarea bestsellerului Aleea cu licurici a scris încă o poveste impresionantă despre neînțelegeri, legături de familie și femei puternice... o poveste fascinantă în care basmul se împletește cu realitatea, un basm care nu are întotdeauna finalul așteptat." - The Herald-News

"Un român istoric convingător, al cărui fir epic se intretese cu cel al unei drame de familie contemporane..." - Library Journal

Citește și:

Cartea este disponibilă pe Elefant.ro

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.