Setari Cookie-uri

Găsește puterea să mergi mai departe

De la autoarea fenomenului internațional Oamenii fericiți citesc și beau cafea Nu încetăm să-mi pun această întrebare de când plecasem de la spital. Oare viață ne-a fost dată peste cap în mod iremediabil? Nu va mai fi niciodată că înainte? Ce ciudată, această separare între înainte și după! Viață dinainte de accident și viață de după accident - clar diferite una de altă.

Deși totul se întâmplase recent și ne lipsea perspectiva oferită de trecerea timpului, simțeam deja că pierduseram ceva. Ceva esențial. Nu reușeam să spun exact ce anume. Eram într-o ceață totală. Nu vedeam nimic în viitor. Nicio speranța. Nimic. Doar vid. O umbră plană de-acum asupra vieții noastre, în casă noastră. Și îmi era teamă. Însă trebuia să controlez această teamă, s-o inabus, s-o îndepărtez, nu-mi permiteam să mă las înghițită de ea...

"Scrisul lui Agnes Martin-Lugand este o forță descătușată." - Le Parisien

"O scriitoare care reușește că nimeni altă să transforme cotidianul în român." - L'Agathois

"Talentul lui Lugand este incontestabil, romanele ei vădind o profundă cunoaștere a subtilităților sufletului omenesc."- Le Figaro

Citește și:

După ce a profesat că psiholog timp de șase ani, Agnes Martin-Lugand s-a dedicat scrisului, publicandu-și primul român, Oamenii fericiți citesc și beau cafea, în regim propriu, pe platforma Kindle Amazon, în decembrie 2012. Remarcată rapid de bloggerii atenți la mediul literar virtual, a trezit interesul Editurii Michel Lafon, care i-a propus debutul în lumea editorială tradițională.

Astfel, romanul sau a cunoscut un succes uriaș nu doar în Franța, ci în întreagă lume, drepturile de ecranizare fiind achiziționate de o casă de producție de la Hollywood. Agnes Martin-Lugand se numără printre primii zece cei mai de succes autori francezi: cărțile ei s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare în întreagă lume și au fost traduse în 35 de limbi.

Citește și:

La Editura Trei, de aceeași autoare, au apărut: Oamenii fericiți citesc și beau cafea, Viață e ușoară, nu-ți face griji, Îmi pare rău, sunt așteptată..., Fericirea îmi scapă printre degete, Încă aud muzică noastră în gând, Lumina unui nou început și Ceea ce nu poate fi ascuns.

Cartea este disponibila pe Elefant.ro

Vizionare placuta


Kudika
31 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.