Setari Cookie-uri

Cum scapi de zgârieturile de pe ecranul telefonului

Cu o cârpă din microfibră, curăță foarte bine ecranul dispozitivului, iar apoi pune puțină pastă de dinți pe vârful unui bețișor de urechi.

Cea mai bună metodă de a preveni zgarieturile și crăpăturile de pe ecranul telefonului este achiziționarea unei folii de telefon de la Brand GSM care îți va proteja dispozitivul împotriva acestor accidente. Dacă, însă, ți-ai zgâriat deja smartphone-ul, îți propunem câteva metode ce te pot ajuta să elimini semnele respective. Nu vei avea nevoie de instrumente complicate, ci de câteva obiecte și materiale pe care este foarte posibil să le ai deja prin casă.

Scapă de zgârieturile de pe ecran cu pastă de dinți

Cu o cârpă din microfibră, curăță foarte bine ecranul dispozitivului, iar apoi pune puțină pastă de dinți pe vârful unui bețișor de urechi. Aplică pasta de dinți cu mișcări circulare și vei observa cum zgârietura dispare. După ce ai terminat, cu o cârpă umedă, îndepărtează excesul de pastă de dinți. Ai grijă că pasta de dinți să nu pătrundă între ecran și carcasă - poți aplica o bucată de bandă adezivă pe margini, pentru a proteja acele zone.

Citește și:

Folosește vaselină

Chiar dacă această metodă nu face zgârieturile să dispară, ci doar le maschează, este o variantă eficientă de a scăpa de aspectul inestetic al acestora. Aplică foarte puțină vaselină cu o cârpă moale ori cu un bețișor de ureche pe zona zgâriată. Produsul ar trebui să umple spațiul produs de zgârietură. Această procedură trebuie repetată din când în când, însă poți folosi și puțin ulei vegetal.

Elimină zgârieturile cu ajutorul unei radiere

Chiar dacă sună ciudat, folosirea unei radiere se numără printre cele mai populare și mai simple trucuri pentru eliminarea zgârieturilor de pe ecranul telefonului. Este o metodă care funcționează în cazul zgârieturilor fine, cum sunt cele provocate de contactul dintre display și capsa de deasupra buzunarului. Ai nevoie doar de o radieră obișnuită, ce nu este foarte abrazivă și puțină răbdare. Tot ce ai de făcut este să miști radiera de-a lungul zgârieturii până ce aceasta dispare.

Citește și:

Folosește praful de copt

Praful de copt este un alt produs cu care poți încerca să scapi de zgârieturile de pe ecran. Într-o ceșcuță, amestecă două părți de praf de copt și o parte apă. Mixează până când obții o pastă densă și omogenă și, cu un bețișor de urechi, aplic-o de-a lungul zgârieturii. Dacă nu ai praf de copt, poți folosi și puțină pudră de talc.

Pune în aplicare sfaturile de mai sus și poți elimina zgârieturile de pe ecranul telefonului. Pentru a preveni aceste semne pe viitor, asigură-te că investești într-o folie protectoare pentru display.

Imagine de Jan Vašek de la Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.