Setari Cookie-uri

Cererea în căsătorie: 3 modele de inele de logodnă pentru ea

Iată 3 modele de inele de logodnă perfecte pentru persoana iubită!

Cererea în căsătorie reprezintă cel mai important moment din viața unui cuplu: femeile așteaptă să fie impresionate de partenerul lor, iar bărbații se dau peste cap pentru a reuși să le ofere o cerere în căsătorie inedită. Astfel, am hotărât să sar în ajutorul bărbaților și să le ofer câteva alternative de inele de logodnă pentru iubitele lor!

3 inele de logodnă cu care îți vei surprinde partenera

Inel de logodna din aur alb de 18K cu un diamant solitaire de 0.03ct

Emblematic pentru colecția Love Stories, inelul de logodnă din aur alb de 18K cu un diamant solitaire de 0.03 ct. Colecția Love Stories se remarcă prin aerul sofisticat, izvorât parcă dintr-o joacă a artizanilor care au reușit ca în acest proces să nu piardă nimic din eleganța Teilor. Strălucirea aparte a acestor pietre este intensificată de montura inovatoare și versatilă. Bijuteria contine: 1 diamant. Bijuteriile Teilor sunt însoțite de certificate de garanție, care atestă calitatea metalului și a pietrelor prețioase.

Citește și:

Inelul poate fi comandat aici.

Inel de logodnă din aur roz de 14k

Bijuteriile Teilor sunt însoțite de certificate de garanție, care atestă calitatea metalului și a pietrelor prețioase. Pentru fiecare comandă online se va oferi ambalarea cadou și transportul gratuit.

Inelul poate fi comandart aici.

Inel de logodnă din aur cu alb de 18k

Oferă-i cea mai frumoasa bijuterie din colectia ei, acest Inel de logodna din aur alb de 18K cu un diamant solitaire de 0.096 ct. Colectia „Love Stories” simbolizează promisiunea unui happy ending in aur si pietre pretioase, cel mai frumos cadou pe care il vei face persoanei iubite, cea mai pretioasa amintire pe care o vei purta cu tine in fiecare zi.

Inelul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Yulia Gursoy/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.