Setari Cookie-uri

Vrei o manichiură perfectă? Aceste 3 produse îți vor sări în ajutor!

Iată 3 produse care îți vor sări în ajutor atunci când îți dorești o manichiură perfectă!

O manichiură impecabilă a unei femei poate spune foarte multe lucruri despre aceasta. Îngrijirea unghiilor transmite eleganță, naturalețe și foarte mult bun gust. Întotdeauna un bărbat va privi mâinile femeii de lângă el și își va contura o părere despre aceasta pe baza detaliilor care par nesemnificative. Astfel, îți recomandăm 3 produse pentru unghii care îți vor sări în ajutor atunci când îți dorești o manichiură ideală!

3 produse pentru o manichiură perfectă

Forfecuță Cuticule Profesională LUXORISE, Extra Sharp

Forfecuta Cuticule Profesionala LUXORISE, Extra Sharp este un instrument menit sa usureze procesul de stilizare a cuticulelor. Realizata din otel inoxidabil de calitate superioara, este potrivita pentru taierea cu precizie si indepartarea cuticulelor. Produsul nu se va deteriora in timp si nu va rugini. Forfecuta rezista la sterilizari uscate la aer cald, pupinel sau in sterilizator cu quartz.

Citește și:

Forfecuța poate fi comandată aici.

Pilă de unghii

Această pilă de unghii este un accesoriu practic pentru lucrarile de manichiura. Pila de unghii are forma de banana pentru ca tu sa lucrezi in unghiuri dificile cu usurinta. Confectionat din materiale rezistente, produsul poate modela cu rapiditate unghiile naturale cat si pe cele false. Pila lavabila este refolosibila. Se poate spala fara sa-si piarda proprietatile abrazive. O poti steriliza usor pentru a oferi clientelor conditii igienice de top. Astfel, produsul va rezista mai mult decat o pila normala.

Pila poate fi comandată aici.

Ulei de cuticule

Uleiul esential de piersica este puternic hidratant. Uleiul poate fi folosit zilnic ca si tratament pentru prevenirea uscarii cuticulelor dar si dupa procesul de realizare a manichiurii pentru hidratare si ingrijire a cuticulelor.

Citește și:

Uleiul de cuticule poate fi comandat aici.

Foto Limages Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.