Setari Cookie-uri

5 lucruri care îți vor trezi sufletul în această primăvară

Am selectat 5 dintre cele mai importante lucruri, pe care orice femeie ar trebui să le facă pentru a reuși să profite la maxim de cel mai romantic anotimp al anului!

Primăvara este anotimpul dezmorțiri și al trezirii la viață după o iarnă lungă, rece și în care am avut parte doar de cer înnorat. Astfel, am de împărtășit câteva moduri prin care să ne bucurăm pe deplin de zilele cu soare ce urmează.

1. Începe dimineața cu Yoga

Când va fi un moment mai bun pentru a începe o rutină a dimineții dacă nu primăvara? O sesiune de zece minute de yoga în fiecare dimineață vă va schimba viața! Veți începe ziua cu o energie mai bună, cu un mindset potrivit și mai ales cu un corp relaxat.

Pentru cei ce nu știu, yoga consta în exerciții fizice, de respirație, concentrare și meditație. Scopul acestei practici este acela de a atinge armonia corp-minte și suflet.

După o sesiune doar de câteva minute de yoga, corpul vostru se va trezi din amorțeala și rigiditatea somnului. Dimineața va fi una mult mai activă, veți zâmbi mai mult și veți iubi tot ce vă înconjoară.

Citește și:

Am să las, pentru cei interesați, linkurile unor videoclipuri care vă pot ajuta să începeți acest obicei.

11 min Morning Yoga Practice

10 min Morning Yoga Full Body Stretch

2. Adu-ți primăvara în garderobă

Rochii, fuste, pantofi, pălării, ochelari de soare și multă culoare! Dacă nu despre asta e primăvara, atunci despre ce?

Un alt lucru esențial pentru această primăvară este să ne aducem aminte că s-a terminat cu fâșul, cu bocancii și cu straturile! Urmează supradoză de vitamina D și toate motivele să fim cât mai feminine, cât mai frumoase, să ne simțim invicibile!

E important să facem tot ce putem pentru a scăpa de starea de spirit ușor mohorâtă din timpul iernii.

Inspirația este peste tot pe internet, magazinele vă așteaptă, iar pentru asta am să vă las și eu linkurile unor Lookbookuri foarte reușite, care sigur or să vă dea idei.

Citește și:

Lookbookurile sunt, în traducere liberă, caiete cu diverse schițe ori colaje de fotografie. Însă, universul magic al youtube-ului ne ajută să le folosim și în scopuri proprii.

2021 Spring Fashion Loobook

Key Pieces for Spring

3. Redecorează!

Întotdeauna am fost de părere că locul în care stăm, casa și căminul nostru, este ce ne determină starea generală de spirit. Și ce moment mai potrivit să redecorezi dacă nu la început de martie? Fie că este vorba de ceva minor cum ar fi un schimb de mobilier, fie că vorbim de schimbări majore, inspirația este la un click distanță.

Vă sfătuiesc să consultați internetul, însă întotdeauna rămâneți la ce vă face pe voi fericite! Acasă trebuie să fie un loc plin de căldură și în care grijile rămân la ușă. Iar pentru asta, e nevoie să fie decorată după bunul vostru plac.

Citește și:

Vă las câteva videoclipuri inspiraționale și foarte simpatice.

5 Cheap and Easy ways to redecorate your home

Cheap Yet Fantastic home decor ideas

4. Schimbă-ți parfumul

Odată cu venirea căldurii, un nou parfum este ideal! Un parfum cu note aparte, un parfum fresh, care să se potrivească stării de spirit!

Notele de iasomie și citrice sunt perfecte pentru primăvară. Vor păstra ideea de senzualitate și simțul tineresc.

Astfel, câteva idei ar fi:

Gucci Bloom

Miss Dior

La Vie Est Belle

5. Nu uita să zâmbești!

Cel mai frumos accesoriu al femeilor este zâmbetul! Primăvară e despre bucurie, despre iubire și despre prieteni. Faceți din fiecare zi cu soare un motiv de fericire, de sărbătoare. Nu lăsați lucruri precum schimbarea de anotimp (și implicit de perspectivă) să devină un lucru ce nu trebuie băgat în seamă! Orice schimbare din viața noastră trebuie pusă în ramă, astfel nimic nu va mai fi banal.

Citește și:

Ca inspirație, am să las două filme Super-Super-WOW care să vă aducă zâmbetul mai ușor pe buze.

P.S După ce le vedeți, le puteți povesti la o limonadă în Cișmigiu

The Bounty Hunter (2010)

Girls Trip (2017)

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.