Setari Cookie-uri

8 filme pe care sa le vezi in seara de 8 martie cu prietenele

Cum putem celebra mai bine femeile decât printr-o seara cu și despre ele! M-am gandit să întocmesc o listă cu filme din toate zonele și toate genurile. Oricare din filmele de pe listă va transforma seara într-una memorabilă!

1. Malena (2000)

Malena este, dacă mă întrebați pe mine, filmul pentru care Monica Belluci va rămâne în istorie. Premiera a avut loc în 2000 și este sub regia lui Giussepe Tornatore.

Filmul ce a fost nominalizat pentru două premii Oscar, îl aduce în atenție publicului pe Renato, un puști dintr-un sătuc italian ce se descoperă pe el însuși după ce se îndrăgostește nebunește de Malena, femeia superbă la care toți se uitau cu admirație. Ulterior, firul poveștii se va despică reușind să descoperim și drama prin care această femeie de milioane trece.

Malena este mai mult decât un film despre o femeie puternică, este o lecție pentru orice femeie din orice colț al lumii.

  1. Gentlemen prefer blondes (1953)

Gentlemen prefer blondes este o comedie, adaptare după musicalul cu același nume ce le are în lumina reflectoarelor pe Marilyn Monroe și Jane Russel. Filmul prezintă călătoria celor două prietene și partenere de scenă la Paris și aventurile prin care trec.

Citește și:

Un film despre femei și bărbați, despre diamante și rochii superbe și o comedie de zile mari. Orice seară banală se va transformă într-una memorabilă cu ajutorul lui Dorothy și Lorelei!

  1. Ocean’s Eight (2018)

Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Rihanna și multe alte femei extraordinare într-o combinație fatală! Ocean’s Eight, în urmă celebrelor filme în care i-am avut în prim plan pe George Clooney, Brad Pitt și alți actori de prima clasa- a venit rândul doamnelor!

Acțiunea se întâmplă la Met Gala, cel mai de soi eveniment al New Yorkului. Echipa de fete aduce 2 ore de acțiune și multe râsete, în încercare de a duce la bun sfârșit cel mai Sexy jaf din toate timpurile.

  1. Strania poveste a lui Benjamin Button (2008)

Această poveste nu se va plia pe toate gusturile, însă este un film pe care toți iubitori de cinema ar trebui să îl vadă. Filmul spune povestea lui Benjamin, copilul ce se naște bătrân, urat și ridat, iar cu trecerea anilor întinerește. Multiple nominalizări la Oscar și mii de laude, face din Strania poveste a lui Benjamin Button unul dintre cele mai iubite filme ale lui Brad Pitt. Pitt alături de Cate Blanchett fac o echipă de zile mari și un cuplu senzațional pe micile ecrane.

Citește și:

  1. Marele Gatsby (2013)

Șampanie, franjuri, pene, petreceri luxuriante, bârfe, istorie și multe drame. Asta dacă ar trebui să sumarizăm capodopera Marele Gatsby. Filmul îi are în prim plan pe Leonardo di Caprio și Carey Mulligan ce vor topi și cea mai înghețată inima din lume.

Chimia dintre Jay Gatsby, magnatul excentric ce găzduiește petreceri fastuoase și Daisy, cea mai mare iubire a să este una greu de explicat în cuvinte, iar costumele și decorurile vă vor tăia răsuflarea.

  1. Breakfast at Tiffany’s (1961)

Breakfast at Tiffany’s este un film classic ce a avut premiera în ’61 și o aduce în fața publicului pe una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale tuturor timpurilor: Audrey Hepburn. Aceasta este un simbol al feminității absolute, al stilului și al seducției.

Citește și:

Filmul a câștigat două premii Oscar și este, până în zilele noastre, un film savuros de care se bucură toate generațiile.

  1. Bridgerton (2020)

Seria cu opt episoade ce a spart recordurile Netflix și a bucurat milioane de spectatori, este cu siguranță un must-wach pentru o seară a fetelor. Costumele absolut fascinante, decorurile, scenariul impecabil și actorii parcă scoși dintr-un tablou sunt, fără doar și poate, rețeta unei serii de succes.

Povestea urmărește destinul lui Dahpne Bridgerton ce, în dorința de a se căsători, îl întâlnește pe Simon Basset. Totul pornește de la o înțelegere între cei doi, însă concluzionează în ceva la care niciunul nu s-ar fi așteptat: se îndrăgostesc iremediabil unul de altul.

Citește și:

  1. Prințul Persiei: Nisipurile Timpului (2010)

Unul dintre cele mai îndrăgite filme de aventură și acțiune presărate cu mult umor. Prințul Persiei îl aduce în atenție pe Jake Gyllenhaal și pe superba Gemma Arterton. Filmul surprinde lupta unei femei puternice, ce nu se lasă doborâtă și ce va face tot posibilul să își atingă scopul, dar și povestea prințului Persiei acuzat pe nedrept că și-a omorât tatăl.

Combinația este una de zile mari ce sigur va fi pe placul vostru!

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.