Setari Cookie-uri

Dezvoltă-ți personalitatea: 3 cărți care te vor ajuta să te descoperi

Iată 3 cărți care te vor ajuta să îți descoperi adevărata personalitate!

O dezvoltare completă are la bază experiențe trăite, emoții simțite și cărți citite! Pentru a avea parte de o împlinire spirituală este necesară o documentare aprofundată, care să îți răspundă la cele mai întunecate întrebări pe care ți le-ai adresat vreodată. Aici este vorba doar despre tine și despre liniștea sufletului tău!

3 cărți de dezvoltare personală care te vor ajuta să te descoperi cu adevărat

„Totul e vibrație” - Vex King

O carte admirabil concepută, plină de sfaturi înțelepte, povești inspiraționale și citate stimulative, care vă va ajuta să dezvoltați o gândire pozitivă și vă creați astfel viața la care visați. Vex King este un lider revoluționar pentru generațiile viitoare de tineri dornici să descopere tainele spiritualității. Acesta este sursa de inspirație pentru mii de oameni, datorită activității sale din mediul online. Cu atât mai mult, King este un model pentru cei care își doresc să își îmbunătățească necontenit percepția asupra vieții.

Citește și:

Cartea poate fi comandată aici.

„Analiză și dezvoltare personală” - Daniela Ionescu

„Analiză și dezvoltare personală. Psihologia autodeterminării” este o carte dedicată publicului larg, specialiștilor în dezvoltare personală, psihologilor, formatorilor în psihoterapie. În universități există cursuri de dezvoltare personală, iar școlile de psihoterapie desfășoară activități de dezvoltare personală pentru viitorii psihoterapeuți. Volumul de față răspunde nevoii de a avea un reper științific în aceste activități.

Cartea poate fi comandată aici.

„Voința de sens” - Viktor E. Frankl

Dacă în cărțile anterioare, inclusiv în Omul în căutarea sensului vieții, Viktor Frankl introducea ideea de a spune "Da" vieții, în ciuda oricăror adversități, și de a căuta un sens, în cartea de față el prezintă o sinteză finală a experienței sale terapeutice, explicând sistemul teoretic pe care se bazează logoterapia și aplicațiile acestei metode în tratamentul tulburărilor nevrotice. Utilizând studii de caz și fragmente din propriile ședințe, Viktor Frankl descrie și explică tehnicile pe care le folosește în psihoterapie pentru a combate „vidul existențial" – sentimentul de gol și de lipsă de sens pe care-l acuză tot mai mulți pacienți. Psihologii, psihiatrii și psihoterapeuții pot găsi în această carte un sprijin pentru a-și ajuta pacienții în descoperirea propriului sens.

Citește și:

Cartea poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Alena Ozerova/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.