Setari Cookie-uri

SendGift: Cadouri personalizate din inima pentru cei dragi

Cadourile personalizate sunt cel mai potrivit gest prin care poti sarbatori momentele speciale

comunicat de presa

Site-ul SendGift a prins viața de curând, dar povestea din spatele lui a început să se scrie cu mult timp în urmă, mai exact de când la mesele în familie sau între prieteni cele mai bune povești începeau mereu cu “îți amintești când...”, urmate de hohote gălăgioase de fericire. Acela a fost momentul care a marcat dorința realizării unui site de cadouri personalizate care să fie mai mult de atât.

Marea varietate de produse pe care le regăsim pe site ne ajută să realizăm că viața este de fapt, despre momentele de bucurie oprite în timp și spațiu, despre zâmbetele așternute pe chipurile celor dragi, fluturașii zvăpăiați din stomac, îndrăzneala de a repeta aceeași poveste la nesfârșit având ca urmare imediată bucuria celor din jur.

Citește și:

Fără dubiu, cel mai frumos cadou pe care i-l poți face cuiva este să-i materializezi amintirile preferate în cele mai inedite moduri, ajutându-le să prindă contur și mai apoi viață. Echipa SendGift pune la dispoziția ta produse personalizate pe care le poți transforma chiar tu în amintiri care se povestesc de la sine, fără să fie necesare cuvinte.

Ziua de nume, ziua de naștere, Valentine’s Day, Dragobete, Paștele, aniversarea relației, aniversarea căsătoriei și ocaziile continuă. Toate marchează momentele perfecte în care poți dărui cuiva un cadou personalizat, iar SendGift îți răspunde cu ușurință la întrebarea arzătoare “Ce să mai cumpăr și anul ăsta?”. Câteva click-uri printre zecile de produse cu siguranță te vor conduce în locul potrivit, ei vin cu surse de inspirație, produse și magia transformării, iar tu vii cu gândul de a face fericit pe cineva drag ție printr-un mod cu adevărat special. Ce spui? Îndrăznești să creionezi momentele în cadouri 3D?

Citește și:

De ce sunt cadourile personalizate speciale?

Cadourile personalizate poartă numele și zâmbetul destinatarului, inspiră fericire printr-un singur cuvânt, număr sau poză și pe deasupra, învăluiesc bine secretele. SendGift poate să aducă la viață orice idee sau concept. Este mai ușor ca niciodată să planifici cadoul perfect, luând parte în procesul de creare al cadourilor folosind butonul “PERSONALIZEAZĂ” de pe pagina fiecărui produs, asigurându-te astfel că viziunea ta este aceeași ca și cea a echipei de designeri grafici de la SendGift. Procesul este simplu și rapid, iar satisfacția este pe măsură!

Nu există persoane care să nu aprecieze cadourile personalizate, iar gama variată de produse personalizabile se adresează tuturor, de la mic la mare. Cu toții ne-am confruntat măcar o dată cu situația în care a trebuit să îi dăruim un cadou cuiva care aparent are totul, însă de acum noi știm exact ce îi lipsește...cel mai special moment al vostru concretizat într-un cadou personalizat.

Citește și:

Vrei să faci cea mai bună impresie cu cadoul perfect? Mai jos îți propunem cele mai inspirate cadouri cu care pur și simplu nu poți da greș!

Poate cănile personalizate par banale, însă când te gândești că mesajul și imaginea potrivită sunt vestitorii zâmbetului pe buzele care ating în fiecare dimineața marginea cănii pentru a savura cafeaua (uneori chiar și de mai multe ori pe zi), acestea devin un cadou perfect pentru orice persoană specială din viața ta. Pe site-ul SendGift găsești multe idei cu care să începi, dar în personalizarea cănilor, cerul este limita, iar echipa SendGift te ajută ca orice cadou să devină realitate. Alege una dintre cănile cu mesaj și inscripționeaz-o cu cele mai amuzante sau romantice mesaje, cele mai speciale poze sau cele mai adorabile grafici. Adaugă-i culoare și fii pregătit să treci prin gândul cuiva drag în fiecare dimineață când își privește cana.

Citește și:

Ursuleții de pluș, pufoși și drăgălași de pe site-ul SendGift sunt tovarășii perfecți pe care îi poți face cadou cuiva drag. Când vine vorba de un prieten atât de adorabil, persoanele de toate vârstele ar fi încântate să îl primească. Cu câteva click-uri puteți presonaliza cu ușurință în funcție de dorințele dumneavoastră orice ursuleț de pluș disponibil pe site. Mesajul este imprimat pe tricoul prietenului blănos și împrăștie fericire în jurul persoanelor dragi din viața ta. Este cadoul perfect pentru ziua îndrăgostiților, aniversări, ziua copilului și multe alte ocazii prin care să marchezi un important moment din viața cuiva drag. SendGift transformă jucăriile de pluș în suveniruri unice și memorabile.

Citește și:

Tricourile personalizate reprezintă unul dintre cele mai inspirate cadouri la care poți apela când te afli în pană de idei. Fie că sunt personalizate cu un mesaj sau cu o grafică unică, acestea reprezintă piesele vestimentare care sunt mereu la modă. Toată lumea le apreciază pentru că sunt unice, te ajută să ieși în evidență și sunt în același timp versatile, putând fi create pentru orice stil vestimentar și oferind posibilitatea de a fi purtate în combinații neobișnuite, dar super cool! Fie că ai în minte un design simplu, sau cauți ceva mult mai special, echipa SendGift îți poate transforma ideile în realitate. Inspiră-te de aici:

Cutiile personalizate de vin sunt printre cele mai elegante cadouri pe care le poți oferi cuiva, iar în combinație cu mesajul potrivit acestea devin cadoul ideal pentru nenumărate ocazii: aniversare, cadou de casă nouă, urare de ziua de naștere și cu siguranță, cadoul perfect pentru momentul în care îi cunoști familia partenerului de viață. Te asigurăm că o să faci cea mai bună impresie. Cutiile de vin sunt un cadou etern, care îmbătrânesc mai bine decât vinul. Nu uita, vinul se consumă, însă cutia rămâne. Alege una chiar acum:

Citește și:

SendGift îți propune soluții pentru orice ocazie, orice tip de relație și orice fel de situație. Nu recomandăm să îți superi jumătatea, însă dacă se întâmplă un cadou personalizat sigur o împacă. Părinții își sărbătoresc aniversarea? Cutia de vin este cadoul cu care nu poți da greș. Prietenii tăi au urat bun-venit primului lor copil? Marchează momentul cu tricouri personalizate asortate și un ursuleț de pluș care poartă numele micuțului. Dacă nici tu nu te prea pricepi la cuvinte, lasă cadoul să vorbească în locul tău. Cadourile de pe SendGift sunt mult mai speciale, deoarece site-ul îți permite să personalizezi orice produs în funcție de dorințele tale, căpătând astfel un aer mult mai personal. Lasă-ți imaginația să zboare și sărbătorește momentele mici cu orice ocazie se ivește, oferindu-le celor dragi cadouri pe care să le prețuiască mult timp.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.