Setari Cookie-uri

Aștepți un bebeluș? Produse de care are nevoie orice viitoare mămică

Iată câteva produse pe care orice viitoare mamă trebuie să le aibă în casă atunci când așteaptă un bebeluș!

Un copil este un motiv de bucurie greu de explicat în cuvinte! Senzația de a fi mamă este unică și specială pentru fiecare femeie în parte. Deoarece întreaga experiență vine la pachet cu multe responsabilități, noi îți sărim în ajutor și îți prezentăm câteva obiecte de care are nevoie orice viitoare mămică.

3 produse pe care orice viitoare mămică trebuie să le aibă

Cărucior transformabil 3 în 1 Coccolle Ambra

Plimbările în aer liber sunt benefice pentru nou-născuți, iar schimbările climatice nu trebuie sa fie o grijă pentru părinte atunci când sunt însoțiți de căruciorul Coccolle Ambra. Coșulețul auto Coccolle Ambra poate fi folosit atât în mașină, cât și pe cadrul căruciorului. Coșulețul îl puteți pune pe cadru folosind adaptorii din pachet. Coșulețul se va monta cu fata la părinte atunci când este folosit pe cadru și cu spatele la sensul de mers atunci când este folosit în mașină.

Citește și:

Căruciorul poate fi comandat aici.

Pătuț de lemn Klups Piccolo Due

Pătuțul copii lemn fara sertar Klups Piccolo este confecționat din lemn de pin de calitate. Poate fi poziționat lângă patul parinților prin detașarea unei părți laterale. Este modern, ușor de întreținut și ansamblat în orice tip de cameră, iar marginile sunt rotunjite pentru siguranța bebelușului.

Pătuțul poate fi comandat aici.

Oliță multifuncțională 3 în 1 Little Mom Royal Blue

Oliță multifuncțională Royal conține toate funcționalitățile care-I va ajuta pe cel mic sa se obișnuiască cu igiena zilnică. Olița poate fi folosită ca atare, ca înălțător sau reductor la toaleta astfel:

1. Oliță - Pentru cei mici funcționează ca o oliță pe care se stă, prevăzută cu spătar pentru o mai multă stabilitate.

Citește și:

2. Reductor toaletă - În această etapă reductorul este folosit ca și adaptor pentru toaletă.

3. Înalțător - Se poate utiliza ca înălțător, astfel încât copilul să poată ajunge mai ușor să se spele sau să se urce la wc.

Olița poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Trendsetter Images/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.