Setari Cookie-uri

Oferă-i casei tale un miros aparte: 3 produse care îți vor parfuma locuința

Iată 3 produse cu ajutorul cărora locuința ta va avea un miros aparte!

Specialiștii arată că mirosul unei persoane este cel care rămâne cel mai mult timp în amintirea unui om cu care ai aceasta are contact. Adevărul este că mereu am fost impresionată de mirosurile plăcute din interiorul magazinelor, al locuințelor celor pe care i-am vizitat și mereu mi-am amintit cu plăcere de aceștia atunci când l-am întâmpinat pentru a doua oară. Astfel, îți recomand câteva modalități prin care casa ta poate să capete un parfum la care ai visat întotdeauna!

3 produse cu ajutorul cărora casa ta va mirosi senzațional

Difuzor de aromă Yankee Candle Lemon Lavender

Difuzorul de aromă Yankee Candle Lemon Lavender este un mod plăcut și stilat de a parfuma interiorul. Conținutul difuzorului de aromă se evaporă treptat în aer prin intermediul bețișoarelor și, astfel, creează în încăpere o atmosferă plăcută și confortabilă.

Citește și:

Difozorul poate fi comandat aici.

Lumânare parfumată cu ceai verde și lămâie

Există clipe care se întipăresc în memorie. Permiteți, așadar, lumânării parfumate Souletto Lovely Time Green Tea & Lemon să adâncească sentimentele pe care le trăiți în aceste momente. Fie că vă relaxați solo sau în doi, parfumul delicat de lămâie și de ceai verde completează atmosfera. Iar designul lumânării devine „cireașa de pe tort“ a întregii experiențe.

Lumânarea parfumată poate fi comandată aici.

Spray de cameră

Odorizantul de cameră Bath & Body Works Beach Sage & Mint parfumează minunat încăperile, cu o singură pulverizare. Datorită efectului imediat, te poți bucura de aroma plăcută oricând dorești.

Citește și:

Sprayul de cameră poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină hobitnjak/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.