Setari Cookie-uri

Oferă-i cadoul perfect de Paște: 3 buchete de flori care o vor impresiona

Iată 3 buchete de flori pe care să i le oferi persoanei iubite cu ocazia sărbătorilor de Paște!

Paștele este o sărbătoare pe care fiecare dintre noi o simte profund în suflet și în cadrul căreia avem posibilitatea de a le arăta celor dragi cât de mult înseamnă pentru noi! Astfel, îți propunem trei buchete interesante și speciale pe care să i le oferi persoanei iubite.

3 buchete de flori pentru ea

Buchet Pastel

Un buchet încântător de lalele galbene strălucitoare și frezii mov ce par să danseze într-o celebrare a primăverii. Dăruiește acest buchet într-o zi frumoasă de primăvară și fă-o să zâmbească!

Buchetul poate fi comandat aici.

Buchet de Paște

Roșul este culoarea dragostei care depășește orice obstacol. De aceea, de Paște, dăruiește-i acest buchet încărcat de emoție. Buchetul conține: 7 trandafiri roșii, 14 iris violet, verdeață, accesorii.

Citește și:

Buchetul de Paște poate fi comandat aici.

Buchet orhidee

Oferă-i anul acesta de Paște un buchet impresionant care să conțină florile sale preferate. Produsele sunt unicat si sunt special create pentru fiecare client in parte, implicand manufactura.

Buchetul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Africa Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.