Setari Cookie-uri

Copilul tău gătește? Oferă-i o bucătărie completă pentru copii

Iată câteva seturi de bucătărie pentru copilul tău!

Atunci când sunt mici, copii preiau din activitățile pe care le văd la părinții lor. Îmi amintesc că atunci când eram copil adoram să petrec timpul în bucătărie alături de mama mea, însă îmi doream să reușesc să gătesc și eu odată cu ea. Deoarece aparatele puteau fi periculoase pentru mine, mama mi-a oferit cadou o bucătărie de jucărie pe care am păstrat-o până în ziua de astăzi. Dacă cel mic adoră această activitate, atunci oferă-i un set de bucătărie cadou!

3 seturi de bucătărie pe care să i le oferi copilului tău

Bucătărie cu grătar

Bucătăria cu grătar de la Little Tikes garantează distracția! Poți alege fie să gătești în casă, fie să prepari un grătar savuros în aer liber. Bucătăria de lux dispune de un ibric de cafea, un frigider și o plită cu sunete electronice. Pentru interior, bucătăria dispune de o chiuvetă mare, cu un robinet modern, un cuptor, mașină de spălat vase și compartimente de depozitare. Pentru exterior, setul include o terasă de piatră, un baldachin din material elegant, o masă de picnic și o bancă. Produsul include alte 26 de accesorii precum vase, tigăi, farfurii, tacâmuri, alimente pentru grătar, porumb și un telefon de joacă.

Citește și:

Bucătăria poate fi comandată aici.

Bucătărie roșie micul bucătar

Bucătăria roșie de la Little Tikes este o jucărie completă în care cel mic își poate descoperi pasiunea pentru gătit! În plus copiii se familiarizează cu zgomotele specifice din bucătărie. Produsul include bucătăria modernă, compactă și elegantă, un aragaz al cărui arzător scoate sunete specifice (fierbere,prajire), cuptor (butonul cuptorului emite un sunet daca este rotit), frigider (are incorporat un dispenser pentru gheata/apa).

Bucătăria poate fi comandată aici.

Bucătărie pentru copii

Stilul unic al acestei bucătării include depozitarea compactă a lucrurilor, bara pentru prosoape, arzător electronic cu sunete reale pentru gatit. Produsul include chiuvetă cu robinete, cuptor și frigider precum și alte accesorii. Bucataria adresată copiilor este cadoul ideal pentru orice bucătar aspirant!

Citește și:

Bucătăria poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină PV productions/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.