Setari Cookie-uri

Alege parfumurile unisex! Te vei îndrăgosti de la prima utilizare

Iată 3 parfumuri unisex de care te vei îndrăgosti la prima utilizare!

De câte ori ai fost extrem de atrasă de parfumul pe care îl purta un anumit partener din viața ta? Eu personal am trecut de multe ori prin această situație și am realizat că parfumurile bărbătești sunt mult mai intense decât cele de damă. Pentru a face o conexiune între cele două, am descoperit parfumurile unisex de care m-am îndrăgostit încă de la prima interacțiune!

3 parfumuri unisex de care te vei îndrăgosti la prima utilizare

Montale Intense Cafe

Nu vă puteți închipui ziua fără cafea? Aveți o slăbiciune pentru un espresso tare, savurați un cappuccino delicios și nu refuzați niciodată un caffè latte cu spumă perfectă? Atunci, parfumul Montale Intense Cafe este ideal pentru dvs. Aroma sa intensă vă transportă „presto“ într-o cafenea confortabilă, iar aroma sa caldă vă înfrumusețează fiecare zi.

Citește și:

Parfumul poate fi comandat aici.

Alexandre.J The Collector: Rose Oud

Proaspătă, dar și misterioasă. Modernă și, totuși, atemporală. Aceasta este apa de parfum unisex Alexandre.J The Collector: Rose Oud , a cărei compoziție flatează perfect atât femeile, cât și bărbații.

Parfumul poate fi comandat aici.

Mancera Wild Rose Aoud

Mancera Wild Rose Aoud Eau de Parfum este un parfum irezistibil care vă însoţi toată ziua! Este cea mai bună alegere pe care o poți face în materie de parfumuri datorită notelor de bază - vanilie, agar, lemn de santal, mosc, cihlimbar.

Parfumul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină StaceStock/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.