Setari Cookie-uri

Sugestii pentru o logodnă de vis: cum să o ceri în căsătorie

Logodna este un eveniment de neuitat în viața unui cuplu, atât pentru el, cât și pentru ea. Iată câteva sugestii pentru o cerere în căsătorie așa cum amândoi visați.

V-ați întâlnit în timpul liceului sau v-ați cunoscut printr-un prieten comun în timpul masterului din Olanda? Indiferent care este începutul poveștii voastre, cu siguranță doriți să vă legați destinele în adevăratul sens al cuvântului. Pentru un bărbat, cererea în căsătorie nu este un lucru ușor. Necesită multă planificare înainte și câteva emoții percepute bine de stomac. Ca femeie, după câțiva ani alături de cel iubit, o cerere în căsătorie este un lucru de la sine înțeles.

Chiar dacă trăim vremuri în care schimbările sociale sunt la ordinea zilei, majoritatea cuplurilor consideră că mariajul este esențial pentru dezvoltarea generală nu doar la nivel de pereche, cât și ca entitate de sine stătătoare. Acest articol s-ar putea să ajute mulți bărbați care nu știu cum să înceapă acest proces, dar poate fi util și femeilor care știu ce-și doresc și pot trata subiectul cu tact și diplomație în fața partenerului, oferindu-i idei. Mai mult, dacă vezi schimbări în comportamentul iubitului în ultima vreme și, pe baza intuiției feminine, crezi că ceva minunat se va întâmpla în curând, e bine să știi procesul prin care trece un bărbat înaintea unei cereri în căsătorie.

Citește și:

Deci, cum planifici o cerere în căsătorie? Iată câteva lucruri care trebuie luate în considerare:

  1. Asigură-te că sunteți pe aceeași lungime de undă

Acest lucru pare evident, dar înainte de a începe „frumoasele comploturi‟, este important ca amândoi să aveți aceleași idealuri și să vă doriți același lucru. Comunicarea este esențială într-o relație de cuplu, așa că fă în așa fel încât fiecare dintre voi să-și exprime sincer visurile pe care le are despre viitorul relației. Dacă amândoi vă doriți căsătoria, vă înțelegeți bine și nu există tensiuni în cuplu, atunci pasul acesta este firesc. Dacă există îndoieli, s-ar putea ca, pe termen lung, relația să nu funcționeze în parametri normali. Discutați, puneți-vă de acord și fiți sinceri unul cu altul. O relație implică devotament și responsabilitate, cu atât mai mult o căsătorie.

Citește și:
  1. Cel ales nu este ușor de ales

La ce ne referim mai exact? Ne referim la inelul logodna care este unul dintre accesoriile permanente ale unei femei. Este important să știi ce fel de bijuterii preferă, căci în acest mod alegerea va fi mai ușoară. Dacă preferă aur alb sau galben, cu o singură piatră prețioasă sau bătut cu diamante? Pinterest este una dintre platformele pe care le recomandăm ca sursă de inspirație, la fel și Instagram. Caută din timp și urmărește promoțiile care apar pe site-urile de specialitate, dar te îndrumăm să mergi în magazinul fizic și să cauți răspunsuri de la specialiști. Un alt lucru important ține de mărimea degetului viitoarei mirese, de altfel și una dintre marile griji ale bărbaților atunci când merg să cumpere inelul. Dacă poți, sustrage pe ascuns un inel din cutia de bijuterii și mergi cu el la magazin, astfel vei putea să iei decizia mai ușor. Dar chiar și așa, acesta oricând se poate redimensiona, de aceea nu trebuie să te stresezi. Nu uita, există o soluție pentru orice!

Citește și:
  1. Discută cu părinții

Prea tradițional? Poate că da, poate că nu. Depinde de familie. Dacă partenera ți-a sugerat în vreun fel că trebuie să îi ceri acordul părinților ei, fă-o. Cu siguranță vei câștiga niște buline albe procedând astfel. Asta nu înseamnă că îți consideri partenera proprietatea cuiva. Departe de noi gândul acesta. Dacă nu știi cum să pui problema, poți să încerci ceva de genul: „Sunt profund îndrăgostit de fiica dumneavoastră și vrem să ne petrecem viața împreună. Plănuiesc să o cer în căsătorie și vreau, ca părinți, să fiți implicați în acest moment important, de altfel fiind și primii care află despre asta.”

  1. Altfel sau intempestiv

Viața are loc tot timpul, așa că fii pregătit să fii flexibil. Nu te grăbi cu propunerea doar pentru că soarele este pe cale să apune sau cina este aproape gata. Așteaptă până când simți că ACESTA este momentul. Indiferent cum o vei cere, într-un cadru plănuit sau pe canapeaua din sufragerie, ține minte că acel minut nu se va uita niciodată.

Citește și:

Dacă vrei ca momentul să vă aparțină doar vouă, atunci cere-o într-un cadru intim și alege clipa în care știi că iubita ta nu este stresată sau preocupată. Dacă amândoi adorați surprizele, plănuiește o cerere în căsătorie altfel. Poate vă place să mergeți pe munte, așa că ideal ar fi după o drumeție să te pui într-un genunchi și să o ceri. Sau vrei ca momentul să fie la înălțime, la propriu, aflați într-un balon cu aer cald atunci când o întrebi dacă vrea să fie soția ta. Oricum vei proceda, alege momentul corect și bucurați-vă! Știi deja că acea zi este unică și de nerepetat!

Nu uita că cele mai frumoase lucruri au loc în doi, așa că fiți toleranți unul cu altul și iubiți-vă mult. Un inel de logodnă reprezintă simbolul iubirii veșnice, așa că ce poate fi mai frumos de atât?

Citește și:

Sursă foto: Pexels, by Jasmine Carter

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.