Setari Cookie-uri

Respirație fresh: 3 ape de gură care îți vor oferi prospețime

Iată 3 ape de gură care îți vor oferi o respirație proaspătă pe tot parcursul zilei!

Multă lume se confruntă cu probleme în ceea ce privește cavitatea bucală, iar acest lucru este cauzat de o neîngrijire corectă a dinților. Pentru a te simți fresh pe tot parcursul zilei nu este suficient să te speli de minim două ori pe dinți, ci este recomandat să folosești apă de gură de fiecare dată când simți nevoia. Astfel, îți prezentăm 3 ape de gură benefice pentru sănătatea dinților tăi.

3 ape de gură pentru o respirație fresh

Beverly Hills Formula Perfect White Black

Apa de gură Beverly Hills Formula Perfect White Black amplifică efectul pastei de dinți pentru albire și reface strălucirea zâmbetului. Aceasta elimină durabil halitoza, contribuie la albirea dinților și distruge bacteriile din zonele interdentare. Modul de utilizare este unul foarte simplu: Se clătește cavitatea bucală dimineața, seara sau în orice moment este necesar, apoi se scuipă. După efectuarea periajului dentar, se clătește gura cu apă de gură, respectând timpul specificat pe ambalaj, apoi se scuipă.

Citește și:

Apa de gură poate fi comandată aici.

Whitewash Nano

Apa de gură Whitewash Nano Nano amplifică efectul pastei de dinți pentru albire și reface strălucirea zâmbetului. Utilizarea este una extrem de simplă: se clătește cavitatea bucală dimineața, seara sau în orice moment este necesar, apoi se scuipă.

Apa de gură poate fi comandată aici.

BlanX Black

Apa de gură BlanX Black amplifică efectul pastei de dinți pentru albire și reface strălucirea zâmbetului. Aceasta distruge bacteriile, asigură o respirație proaspătă și contribuie la albirea dinților. Utilizarea este extrem de simplă: după efectuarea periajului dentar, se clătește gura cu apă de gură, respectând timpul specificat pe ambalaj, apoi se scuipă.

Apa de gură poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină New Africa/Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.