Setari Cookie-uri

Advertorial Tablourile cu licheni -un accesoriu modern și practic pentru design-ul interior

Cine nu își dorește să fie înconjurat de plante? Acestea aduc o energie extraordinară, purifică aerul, ne ajută să ne relaxăm și să ne simțim bine. Dar ce zici de mușchii decorativi, licheni stabilizați? Recent, în lumea decorului natural, tablourile cu licheni stabilizați au apărut ca o alternativa la plante și flori.

Tablourile cu licheni au devenit un accesoriu modern și practic pentru design-ul interior şi un cadou foarte apreciat de mulți, fiind un simbol al naturii și purității. De asemenea, acest tip de produs necesită costuri de întreținere aproape 0 și se pretează la orice tip de încăpere, fie birou, camera de oaspeți, dormitor etc.
Tablourile cu licheni sunt o idee unică şi specială în selecția unui cadou pentru persoanele dragi din viața noastră, oferă un aer de noutate în orice încăpere și reprezintă un element care ne dispune într-un cadru cât mai natural.

Tablourile cu licheni au o multitudine de beneficii, printre care și:
· Sunt un reglator de umiditate;
· Lichenii nu provoacă alergii!
· Lichenii nu conțin alergeni, sunt antistatici, nu rețin praf, nu reprezintă un mediu propice pentru dezvoltarea altor microorganisme.

Specializarea noastră sunt tablourile cu licheni, de aceea avantajul dumneavoastră este că putem trata cu flexibilitate cerințele și dorințele pe care le aveți. Fie că vorbim despre o cunoștință, fie de cineva din familia ta sau, o persoană căreia dorești să îi oferi un cadou dar nu îi cunoști gusturile îndeajuns de bine, un tablou cu licheni personalizat poate fi cadoul ideal. De ce? În primul rând, varietatea de modele este foarte vastă și de aceea este imposibil să nu găsești ceva care să te încânte.

Plantele stabilizate sunt de calitate premium, 100% naturali și au o rezistență de până la 10 ani-15 ani. Toate produsele se lucrează manual, astfel incat pot apărea mici diferențe de design. Acestea vor oferi un caracter unic și special tabloului tău.
1. Tablou cu licheni Forest 45x60 cm

Noi te ajutăm să găsești o modalitate de a aduce natura aproape de tine, cu ajutorul unui tablou din licheni care îți poate induce liniștea pădurii. Acest tablou este lucrat manual din materiale de cea mai bună calitate. Rama este prevăzută cu sistem de prindere pe perete. Lichenii sunt montați, astfel încât nu vei avea nevoie de îngrijire suplimentară a plantelor. Culoarea vibrantă a lichenilor se menține ani întregi! Acest aranjament revitalizează spațiile contemporane, într-o maniera delicată și naturală.


2. Tablou cu licheni Baby Love 20x25
Tabloul nostru cu licheni este o idee de cadou original pentru o proaspătă mămica dar poate fi şi un cadou special pentru naşii de botez sau pentru bunicii copilaşului. Este lucrat manual şi făcut cu multă pasiune.Se poate personaliza cu mesaje, citate, urări, alte imagini, dupa preferinţe. La noi veți găsi darul perfect pe care să îl oferiți la orice eveniment emoționant din viața celor mici.


3. Ceas cu licheni Vintage
Tablourile cu licheni sunt modul perfect de a fi cât mai aproape de natură și de asemenea totul va prinde culoare și viață în jurul tău. Așa că de ce să nu aducem natura cât mai aproape de noi? Ceasul cu licheni Vintage este alegerea perfectă pentru a-l oferi sau pentru propria locuință/birou. Acest ceas este lucrat manual. Culoarea lichenilor se menține ani întregi fără să își modifice textura.
Ceasul cu licheni Vintage revitalizează spațiile contemporane, într-o maniera modernă și naturală. Lichenii sunt organici, culeși manual din pădurile reci scandinave. Deși crește din abundență în pădurile nordice, mușchiul nu este cules din aceeași arie într-un interval mai mic de 5 ani, pentru a i se asigura creșterea și dezvoltarea.


4. Tablou cu licheni Green Nature
Fii diferit! Alege să aduci natura în casa ta. Tablourile noastre verzi nu necesită întreținere, purifică aerul din încăpere, nu produc alergii și sunt un bun izolator fonic. Dacă vrei să dăruiești cuiva drag un cadou cu personalitate sau să-ți decorezi locuința, alege un tablou cu licheni realizat cu dragoste pentru tine!

5. Tablou cu licheni cea mai bună soră
Relația dintre surori este legată de sentimente pure de iubire necondiționată. Tabloul este perfect pentru a-l oferii cadou şi a aduce un plus de culoare în orice camera, atelier sau birou. Arată-ți dragostea, recunoștința și puritatea sentimentelor, oferind tabloul din licheni stabilizați.
Produsul se poate personaliza la cerere. Plantele stabilizate sunt plante naturale, ce își păstrează culoarea și forma datorită unui proces natural de stabilizare.

6. Tablou cu licheni Harta Lumii 40x60
Dacă ești o persoană activă și iubești să călătorești, atunci un tablou cu harta lumii realizat din licheni stabilizați este exact ceea ce îți trebuie. Călătoriile sunt modul perfect în a te ajuta să ieși din zona ta de confort și a cunoaște oameni minunați.Creează-ţi amintiri!Tabloul va reprezenta un decor senzațional în orice încăpere.
Rama este prevăzută cu sistem de prindere pe perete.
Dispunem de o gama variată de culori pentru licheni, astfel fiecare tablou se poate realiza în combinațiile de culori alese de dumneavoastră.
• Lichenii oferă camerei un aspect plăcut , curat, proaspăt și luminează aspectul camerei.
• Lichenii sunt stabilizați natural și nu necesita ingrijire.
• Lichenii folosiți de noi au calitate superioara.

7. Set tablouri cu licheni Dream Home
Îți aducem natura în casa/biroul tău. Mușchii și lichenii folosiți sunt 100% naturali, de calitate premium. Nu necesită întreținere, apă, lumina, sol. Pentru a obține o atmosferă caldă și primitoare, este important să-ți decorezi casa sau biroul într-un cadru cât mai natural. Astfel, cu setul de tablouri cu licheni, îți poți crea designul de vis.


8. Tablou cu licheni Dragostea de familie
Cel mai important lucru din lume este familia şi dragostea.Noi,la Elera ,îţi putem realiza cu drag un tablou personalizat cu licheni pentru întreaga familie. Oferă-le persoanelor dragi ție un cadou de neuitat.
Produsele sunt naturale și lucrate manual, prin urmare nuanțele și textura plantelor pot diferi de la un produs la altul.
Mușchii și lichenii stabilizati induc instant o stare de bine și sunt ideali pentru casa sau business-uri precum: hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, ceainarii, saloane infrumusetare, centre Spa, clinici medicale, etc.
Avantaje:
• nu necesită lumină, apă sau sol, îngrijire, curățare.
• izolează fonic mai bine decât orice material
• sunt tratați în mod natural împotriva insectelor.
• sunt anti praf și ignifugi


Kudika
17 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.