Setari Cookie-uri

Uită de căderea părului: 3 produse care ajută la regenerare

Iată 3 produse care te vor ajuta să ai un păr lung și sănătos!

Căderea părului este una dintre problemele cu care se confruntă o mare parte a populației, iar aceasta poate fi cauzată de mai mulți factori precum alimentația, stresul, produse nepotrivite pentru tipul de ten și lista poate continua. Pentru a remedia această problemă și a depăși momentele în care părul tău nu arată tocmai sănătos, îți recomandăm 3 produse care îl vor ajuta să se regenereze!

3 produse care ajută la regenerarea părului

Elixir de Regenerare cu Celule Stem de Argan

Elixir cu o formula concentrata, imbogatita cu celule stem vegetale de argan datorita capacitatii unice a acestora de a se reinnoi in mod continuu, oferind o ingrijire optima tuturor tipurilor de par. Are un efect intens de regenerare, oferind parului un aspect sanatos si stralucitor, plin de vitalitate.

Citește și:

Elixirul poate fi comandat aici.

Tratament de Regenerare Moleculară a Părului

Serum-tratament ce modifica parul instantaneu datorita tehnologiei incorporate Molecular Hair Restructurer si a noii formule RNP (Repair, Nourish, Protect). Actioneaza intens la reconstruirea stratului cuticular al firului, intareste structura nou creata si confera maxima rezistenta si vitalitate, mentine si optimizeaza nivelul hidric intern si protejeaza fibra capilara impotriva factorilor de mediu nocivi, lasa parul revitalizat si restructurat.

Tratamentul poate fi comandat aici.

Crema Concentrata pentru Regenerarea Părului

Crema este pe baza de ceramide si proteine de grau, fortificand fibra capilara si ajutand la refacerea parului degradat. Produsul ofera protectie impotriva agresiunilor externe, reface stratul protector al cuticulelor din firul de par si sustine un par rezistent. De asemenea, datorita acestei creme parul va deveni mai sanatos si mai usor de pieptanat.

Citește și:

Crema poate fi comandată aici.

Sursă foto Jacob Lund/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.