Setari Cookie-uri

Advertorial Simona Olaru, portretul unei femei greu încercate de viață care a renăscut precum un Phoenix

Simona Olaru este un stâlp pe femeie. Viața a trecut-o și prin foc și prin apă, însă de fiecare dată s-a ridicat și a mers mai departe.

După ce a rămas orfană de mamă la doar 8 ani, Simona s-a văzut „rămasă” într-o familie cu un tată și un frate, cu niciunul extrem de apropiată. A trecut prin episoade de depresie crunte, s-a răzvrătit, a țipat, s-a răsculat, s-a întrebat de ce, ba chiar a încercat să se sinucidă... O dramă, un cumul de situații care i-au făcut mai mult rău decât bine.

Adolescentă fiind, Simona Olaru s-a lovit de alte greutăți. Tatăl ei suferă un accident în urma căruia rămâne fără mâna sănătoasă, dreapta, stângă fiindu-i demult lovită tot de un accident de muncă. Distrus si fără vreo sursă de venit, bărbatul decide să vândă apartamentul familiei și să se mute la țară. O decizie care, iată, îi lasă pe cei doi copii, Simona și fratele ei, fără acoperiș deasupra capului.

S-au descurcat, s-au chinuit, Simona și-a făcut un rost și când părea că lucrurile se aliniază pozitiv viața îi dă o nouă palmă și o transformă într-o femeie care și-a văzut copilul trecând prin opt intervenții, patru reanimări, câteva anestezii generale și zeci de proceduri medicale în spitale din România și Italia. Și... cu toate astea, Simona Olaru merge înainte și... parte bună din timpul ei îl dedică semenilor săi.

„Sunt oameni care duc poveri grele pe umeri, oameni despre care te întrebi de unde au forța să le îndure pe toate. Așa e și cu invitata noastră de azi - o femeie care și-a văzut copilul trecând prin opt intervenții, patru reanimări, câteva anestezii generale și zeci de proceduri medicale în spitale din România și Italia. Încercarile vieții nu au doborât-o, ba chiar face tot posibilul să îi ajute și pe alții care trec prin necazuri. O cunoaștem pe Simona Olaru, alături de cea care i-a fost alături, prietenă și sprijin, Ionela Marinescu”, a povestit Dana Istrate, moderatorul emisiunii „Între Prieteni”, de la Metropola TV, înainte de interviul cu Simona.

Cine a fost și cine a ajuns să fie această femeie senzațională, aflăm dintr-un interviu pe care i l-a acordat Danei Istrate, moderatorul emisiunii „Între Prieteni”, emisiune difuzată de Metropola TV, în fiecare zi, de la ora 14.00.
„Între Prieteni” este un format de emisiune care-și dorește să aducă în fața publicului oameni cu povești, dar și povești de oameni.

Urmărește întreaga emisiune:
https://www.facebook.com/metropolatv/videos/1056033134805047


Kudika
26 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.