Setari Cookie-uri

Ai drumul tău. Urmează-l cu încredere! Alături de Salatini. Gustul care te însoțește pe drumul tău.

Ai simțit dintotdeauna că știi care ți-e calea. Ești dintre cei hotărâți, care și-au urmat încă de mici drumul cu încredere. Chiar și în momentele de îndoială, undeva în adâncul ființei tale știai că ai drumul tău. Dar ai muncit pentru fiecare reușită a ta. Pe care ai avut grijă să n-o sărbătorești singur, ci mereu alături de prieteni sau familie. Căci cele mai frumoase călătorii se fac împreună. 

Ai mereu curaj să-ți schimbi job-ul, casa, orașul sau chiar țara. Îți place viața dinamică, te bucură să fii mereu în mișcare. Îți plac călătoriile mult. Ești tentat să răspunzi cu o întrebare: ”Dar cui nu-i plac?”. Ei bine, dacă n-ai aflat deja, sunt oameni care adoră să-și petreacă timpul liber acasă. Suntem diferiți, fiecare are drumul propriu și asta e ok! Urmează-l pe al tău și bucură-te de fiecare clipă în continuare!

Împreună cu Salatini. Gustul care te însoțește pe drumul tău.

Salatini este alături de români de peste 20 de ani. La onomastică, majorat, în weekend cu familia ori alături de prieteni când urmăriți competiții sportive, Salatini este mereu pe masa ta. E gustul care te însoțește pe drumul tău și ține pasul cu dorințele și așteptările tuturor. Salatini și-a extins mereu gama de produse pentru a oferi gustarea potrivită fiecărui moment.

Câștigă premii care te pun în mișcare!

Gustul care te însoțește pe drumul tău te premiază. Participă și tu la campania “Câștigă premii care te pun în mișcare” în perioada 17 Mai -18 Iulie 2021! Ai ocazia să câștigi:

  • premii zilnice: produse Salatini
  • premii săptămânale: biciclete Pegas
  • marele premiu : o mașină Dacia Duster 4x4.

În magazine, pe toată perioada campaniei, pungile Salatini sunt decorate cu banda promoțională împreună cu un sticker răzuibil sau booklet cu informații despre promoție și cod promoțional.

Salatini este un brand românesc cu tradiție, fiind prezent pe piață din anul 1998. Salatini se regăsește sub toate formele de snack-uri sărate: crackers, pretzels, sărățele și sticks-uri. Simbolul categoriei de snacks-uri sărate, biscuiții Salatini sunt disponibili în diferite gramaje și sortimente.


Kudika
30 Mai 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.