Setari Cookie-uri

Florile si aranjamente florale pentru nunta, Ghid Practic

Aranjamentele florale au un impact urias asupra atmosferei oricarei nuntii si pot face diferenta intre un eveniment memorabil care ofere amintiri memorabile oaspetilor dvs. si unul mai putin reusit.

Nunta este poate cel mai important eveniment din viata de cuplu. Merita ca aceasta zi sa fie perfecta, iar un element ce poate sa faca diferenta este prezenta si modul cum sunt afisate aranjamentele florale.

Vreti sa le oferiti invitatilor o nunta pe care nu o vor uita niciodata? O modalitate de a face acest lucru este prezenta unor aranjamente florale de nunta deosebite, cu un stil modern care sa reflecte starea de spirit al mirilor.

Un aspect de luat in seama in momentul cand se aleg aranjamentele florale de nunta, este sa va asigurati ca au un stil unic, sunt in ton cu atmosfera evenimentului si bineinteles sunt formate din flori proaspete si viguroase.

Indiferent daca sunteti in cautarea unui stil traditional sau modern, Bloomeria are grija sa va ofere aranjamentul floral perfect pentru a se potrivi stilului si bugetului dvs.

Citește și:

Buchete de mireasa

Buchetul de mireasa reprezinta piesa centrala a oricarei nunti. Acesta este in permanenta vizibil invitatilor si trebuie sa se potriveasca armonios cu rochia de mireasa.

Iti prezentam cateva tipuri de buchete de mireasa care reflecta personalitatea miresei:

Traditional: Acest buchet de mireasa este alcatuit de obicei dintr-un mix de trandafiri, musetel, crizanteme, narcise, anemonele, margaretele sau floarea soarelui. Aceasta este o optiune excelenta pentru o mireasa care iubeste vara si florile de camp.

Modern: Un buchet modern este pentru o mireasa care iubeste contemporanul si lucrurile unice. De obicei este o combinatie de trandafiri, orhidee, bujori si a altor flori in nuante de alb sau pastel.

Buchet Biedermeier: Un buchet de nunta elegant, cu o nota romantica. Include trandafiri, liliac, roz si alte flori in alb, precum si pasteluri.

Citește și:

Buchet rosu: Aceasta este o alegere ideala pentru mireasa care doreste sa faca o declaratie indrazneata in ziua nuntii sale, avand culori stralucitoare in nuante de rosu si portocaliu, cum ar fi trandafirii, lalelele, margaretele sau gerbera.

Buchet cascada: in acest buchet florile se revarsa precum o cascada, din partea de sus a buchetului pana in partea de jos. Este o alegere minunata pentru o nunta in aer liber.

Buchet de nunta sferic: Acesta este un aranjament de flori cu o forma sferica, puteti utiliza pentru acest buchet diferite tipuri de flori, cum ar fi trandafirii sau irisi.

Buchet Glamelia: Acesta este un tip de buchet de nunta mai modern si mai sofisticat. Este, de obicei, realizat din zeci sau sute de petale de flori din aceasi flore avand una sau mai multe culori, dand nastere unui buchet in forma de floare.

Arcade de flori nunta

Citește și:

Arcadele sunt o alegere populara pentru nunti. Acestea pot fi facute din flori, salcie, vita de vie sau o combinatie si servesc pentru a crea un punct focal de interes la locul ceremoniei. Pentru ai da o nuanta mai personala puteti adauga obiecte decorative precum panglici, lumini sau chiar fotografii pe care oaspetii le vor lua mai tarziu acasa ca suveniruri.

Aranjamente florale masa

Unul dintre cele mai importante elemente decorative este reprezentat de aranjamentul floral al mesei, acesta poate oferi sentimente puternice invitatilor transformand evenimentul intr-unul memorabil unde romantismult pluteste in aer, deci merita sa alegeti flori proaspete si de inalta calitate.

Bloomeria.ro va ofera o selectie deosebita de aranjamente florale de nunta de inalta calitate si veti avea satisfactia ca florile livrare reflecta exact ceea ce doriti la un pret accesibil, fara costuri suplimentare de livrare sau taxe ascunse, garantand in acelasi timp prospetimea si calitatea ireprosabila a serviciilor noastre.

Citește și:

Bloomeria ofera clientor sai solutii complete pentru organizarea mareului eveniment din care nu lipsesc: buchete mireasa, aranjamente florale nunta, lumanari nunta, arcade de flori sau marturii nunta.

Bloomeria este in acest moment una din cele mai apreciate florarii din Romania, reusind in ultimii ani sa devina alegerea fireasca a iubitorilor de flori si a tinerilor care isi hotarasc sa isi uneasca destinele.

Foto: bloomeria.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.