Setari Cookie-uri

Miruna x NOSFE x Timebelle lansează Palatul de crom

Piesă nouă de la artista din România care a reprezentat Elveția la Eurovision

comunicat de presa

Miruna, NOSFE și Timebelle vin cu o piesă nouă care promite să cucerească piața muzicală, atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Miruna sau „Runa“, așa cum este ea cunoscută de public, vine cu un background impresionant. În 2017, vocea ei a cucerit publicul elvețian, și, împreună cu trupa Timebelle, a reprezentat Elveția în finala Eurovision.

„Palatul de crom”, piesa pe care o lansează astăzi, „cântă” realități din viața de zi cu zi. Povestea se concentrează pe suferințele reale din viețile amorezilor care-și trăiesc iubirile sinusoidal, de la agonie la extaz. Scenariul videoclipului are în prim-plan conflictele de cuplu, binecunoscute oricui a trecut sau va trece printr-o poveste de iubire. „Filmat într-o atmosferă plină de contraste, videoclipul piesei „Palatul de Crom” trece de la cald la rece, vorbind despre o relație amoroasă în care lucrurile ajung să fie reci și rigide, ca materialul de crom. Casa nu mai e caldă și primitoare, ci a devenit un palat de crom gol, fără viață. Neînțelegerile dintre cei doi au epuizat-o pe ea, cea care decide ca singurătatea și sănătatea ei mentală sunt o mai bună alegere decât menținerea acestui cerc vicios.”, explică producătorul clipului.

„"Palatul de crom”. Deja titlul m-a intrigat, și am intrat în povestea Runei, de parcă am fi scris-o împreună. Deosebite au fost senzațiile de la filmările videoclipului, unde scenariul lui Leonid, ne-a pus în situații reale, de viață. Mulțumesc tuturor pentru această oportunitate artistică, și vă urez audiție și vizionare plăcută. Vă pupă UNCHIU! Much love!”, declară NOSFE.

„Nosfe are un timbru super cald și versatil care s-a potrivit perfect pe piesa asta rece de crom. Chiar dacă îl cunosc toți ca fiind un bad guy din Satra Benz, eu am văzut în el un tip foarte cald și sensibil cu care am colaborat super natural și profesionist. A trebuit să ne certăm în clip destul de tare, deci relația dintre noi a plecat de la zero grade și a ajuns la 100 într-un timp extrem de scurt, dar exact asta a făcut colaborarea să meargă foarte smooth”, declară artista.

Cine este Miruna?

Miruna este solista vocală a grupului elvețian Timebelle, din a cărei componență mai fac parte Emanuel Daniel Andriescu, instrumentist român care cântă la pian şi saxofon, dar și un elvețian, Samuel Forster.

Miruna Mănescu, născută la Petroșani pe 14 martie, 1989, unde a trăit până în jurul vârstei de 14 ani, mutându-se apoi la București, s-a făcut remarcată pentru prima dată la Festivalul Mamaia Copiilor, impresionând apoi publicul și la Festivalul Aurelian Andreescu. La 16 ani, Miruna a intrat în trupa Conekt.

Miruna a devenit renumită în peisajul muzical din România alături de John Puzzle, cu melodia ”Hear the Colours” dar a mai cântat de asemenea și cu Randi în cadrul proiectului Shaka Muv, ea fiind cunoscută și pentru piesele „Save”, produsă de Randi, „Illegal” feat. Dj M.E.G. și „Crazy”.

Miruna Mănescu și trupa TimeBelle a mai participat la Selecţia Naţională Eurovision din Elveţia și în anul 2015 cu piesa „Singing About Love”, fără să câștige, dar anul acesta, pe 5 februarie, grupul Timebelle a participat din nou cu piesa „Apollo”, fiind aleasă să să reprezinte Elveția în cea de-a doua semifinală a concursului de pe 11 mai, 2017, de la Kiev.

Citește și:

Ascultă piesa!

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.