Setari Cookie-uri

Advertorial „Racheta”, cea mai nouă piesă a Deliei, s-a auzit pentru prima dată live la ZU

Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma Ștefan au fost gazdele celei mai așteptate premiere muzicale din România ultimelor luni.

„Racheta”, cea mai nouă piesă lansată de Delia, s-a auzit live la ZU, aceasta fiind și prima difuzare live a melodiei la un post de radio din România.

Eu am scris piesa „Racheta”, așa cum de câțiva ani încoace îmi scriu singură albumele. Eram acasă, în mediul meu, în cuibul meu. Clar că se simte amprenta mea. Practic așa se întâmplă de fiecare dată când faci ceva cu mâna ta. Lași o parte din ADN-ul tău acolo.”, le-a povestit artista matinalilor de la ZU.

Pe de altă parte, cert este că Delia abia așteaptă să se întoarcă pe scenă, să se întoarcă la acel contact energetic pe care îl poate obține doar dacă este în legătură directă cu publicul

„Mi-e dor de starea de concert și de rutina drumurilor. Și, mai presus de toate, îmi e dor de starea pe care ți-o dau oamenii, mulțimea, îmi e dor de ce mi se întoarce din partea publicului.”, a mai spus Delia în direct în Morning ZU.

Acum lăsăm totul deoparte și ascultăm „Racheta”, cea mai nouă piesă lansată de Delia.

https://youtu.be/6GDnF9EgK5o

Toată momentele care se desfășoară în direct în studioul Radio ZU sunt organizate în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).


Kudika
8 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.