Setari Cookie-uri

Nume de câini și nume de cățelușe

Când mi-a fost pus în brațe un ghemotoc de blană mic cât palma mea, avea deja un nume. Îi alesesem numele când nici măcar nu știam că o să am un animal de companie, doar făceam "repetiții"... cum ar fi dacă aș avea un câine sau o pisică.

Așa și tu, nu contează dacă în acest moment intenționezi sau nu să îți faci un nou bun prieten, important este să fii pregătită, căci nu știi niciodată când primești un cadou de suflet. Prin urmare, îți prezint o listă cu 60 de nume de câini și cățelușe care să te inspire.

Nume de câini - masculi

Cori – un nume potrivit pentru câinii de talie mică, cărora le place să se joace și să fie alintați.

Bubu – atunci când nu ai inspirație, însă câinele tău de talie mică trebuie să primească un nume, alege-l pe acesta. Este extrem de prietenos, vesel și transmite fericire.

Zinu – Un nume mai deosebit pe care nu orice câine îl poate purta. Este foarte important ca patrupedul care va purta acest nume, să fie de talie înaltă, de culoare bej și cu ochii mari. Astfel, numele îl va defini în totalitate.

Citește și:

Ricky – Jucăuș, plin de energie și cu o energie foarte bună, acesta este numele cel mai potrivit pentru un câine de talie mică alături de care îți petreci cele mai drăguțe momente.

Bimbo – Acest nume este inspirat de câinele celebrului cuplu Speak și Ștefania. Al lor este rasa beagle, însă orice câine cu o personalitate puternică îl poate purta!

Max - rămâne unul dintre cele mai populare nume pentru câini, iar dacă tu ești unul dintre iubitorii de clasic, o să îl alegi fără să stai prea mult pe gânduri.

Frodo - dacă nu ai mai găsit până acum un alt film care să îți placă la fel de mult ca "Stăpânul inelelor", atunci cățelul tău se va numi cu siguranță Frodo.

Bruno - dacă știi că o să fie un câine rotunjor, durduliu, asemănător unui urs, atunci trebuie să îi pui acest nume. În bloc am un Chow Chow adorabil pe care îl cheamă Bruno.

Citește și:

Fluffy - ți-ai ales un câine pe care intenționezi să îl flocoșești non stop, pentru că înfățișarea lui o cere?! Fluffy o să-i fie numele.

Freddie - Freddie este cățelul ăla care te face mereu să zâmbești și care vine la tine de la prima strigare, gata de acțiune.

Happy - știi câinii ăia pe chipul cărora parcă se citește mereu fericirea? Ei bine, pentru ei este numele ăsta.

Houdini - Harry Houdini... un magician cu prestigiu, care a uimit prin iluzii debusolante şi prin cascadorii care sfidau moartea. Un câine isteț merită un asemenea nume.

Joy - Câinele care aduce bucurie și liniște în casă, dar și în sufletul tău, merită alintat astfel.

Lucky - Poți apela la acest nume dacă cățelul tău a trecut printr-o experiență nefastă și a fost un norocos să îi ieși tu în cale.

Citește și:

Nume de caini

Sursa Foto: Shutterstock/ By Mat Hayward

Ozzy - ai un câine negru, care merge agale și are părul lung de-i intră-n ochi? El o să fie Ozzy... Ozzy Osbourne.

Pablo - un nume de artist care o să îi vină bine cățelușului tău obișnuit să se joace cât este ziua de lungă și să creeze cele mai frumoase tablouri atunci când este înconjurat de culori.

Rocky - Rocky este un luptător, un băiat rău cu suflet blând, care-și va apăra stăpânii în orice situație.

Lord - un nume care nu are nevoie de nicio prezentare. La fel, nici câinele tău nu are nevoie de introducere. El este stăpânul casei, este regele și se comportă ca atare.

Junior - Junior se va numi primul copil al cățelului/cățelușei tale.

Chester - Cu siguranță gândul îți va zbura la Chester de la Linkin Park. Este ok.

Citește și:

Kid - Un câine de talie mică, zglobiu din fire, o să se bucure și mai tare când o să îl strigi "Kid, adu jucăria!".

Coco - un nume atât pentru masculi, cât și pentru femele. Coco este un nume pentru câinii de talie mică, un câine cu o personalitate puternică.

Rafa - Rafa vine de la Rafael Nadal, regele zgurii (zgură - suprafață de joc în tenis).

Frankie - Un alt nume unisex care se potrivește câinilor voioși.

Ziggy - Ziggy este un nume pentru câinii cu personalitate puternică. Nu sunt cei mai fioroși câini, însă au acel ceva care îi deosebește de ceilalți. Îl vezi și pur și simplu îți vine să îl strigi Ziggy.

Nume de catei

Sursa Foto: Shutterstock/ By Natalie Shuttleworth

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.