Setari Cookie-uri

În căutarea cofetariei perfecte...

În viața noastră, sunt multe ocaziile speciale pe care vrei să le marchezi cu ceva bun, iar tortul este o tratație aproape nelipsită. Cum ar fi o aniversare, un botez, o nuntă, Ziua Îndrăgostiților, 1 și 8 martie, fără ca această delicioasă prăjitură să nu fie prezentă în viața noastră. 

Orice gospodină, mai mult sau mai puțin talentată în arta culinară are măcar un tort care îi iese perfect de fiecare dată, și pe care mizează pentru a-l pregăti în anumite momente.

Cu toate acestea, de multe ori nu ai timpul necesar să te ocupi așa cum trebuie de toate aceste detalii, și preferi să te bucuri alături de cei dragi de momentele speciale, și nu să le petreci în bucătărie. De aceea, o variantă excelentă este să comanzi tortul de la o cofetărie de încredere, și apoi să te alături celorlalți, la o petrecere pe cinste. Nu ne crezi?

Citește rândurile următoare și vezi de ce este perfect în regulă să procedezi așa, iar data viitoare cu siguranță vei comanda și tu tortul pentru o ocazie specială din viața ta.

Este proaspăt și bun

Dacă apelezi la o cofetarie cu laborator propriu, deja problema tortului este aproape rezolvată. Angajații de aici pregătesc cu pricepere nu doar torturi, ci și produse de patiserie, prăjituri, și alte minuni dulci delicioase.

Citește și:

Discută cu personalul cofetăriei despre ceea ce îți dorești, spune-le dacă există anumite restricții privind produsele pe care le vor folosi, despre aromele pe care le preferi și multe alte amănunte de care depinde felul în care va fi savurat tortul.

Cu siguranță totul va fi mai mult decât perfect, iar toți invitații tău vor fi mai mult decât mulțumiți. La fel și tu, pentru că ai putut să te ocupi în liniște de alte aspect, ceea ce ți-a permis să fii mai relaxată și să te bucuri de petrecere.

Unic și original

Poți apela la un tort care se află deja pe rafturile cofetăriei alese de tine, sau poți veni cu propriile sugestii, iar personalul de aici va face tot posibilul să ți le transpună în realitate. Te poți ajuta și de o fotografie, dacă tu consideri că ești mai ușor de înțeles așa.

Citește și:

Cu siguranță persoanele care lucrează aici sunt înzestrate cu o creativitate aparte, iar un tort la comandă este pentru ele o adevărată provocare în a-și depăși limitele. La final, vei avea parte de un tort unic, original, care va deveni vedeta petrecerii.

Livrare rapidă

Ai nevoie ca tortul pe care l-ai comandat să fie livrat la o anumită dată și oră? Nu este nicio problemă pentru adevărații profesioniști, care se vor achita cu brio de această sarcină.

De asemenea, nu trebuie să îți faci griji referitor la transportul în siguranță al acestuia, dar și păstrarea în cele mai bune condiții.

Scapi de multe griji

Cu toții adorăm momentul în care tortul este adus la masă, și apoi, cu toți cei dragi alături se suflă în lumânări și apoi se împarte delicioasa tratație. Dar, până la aceste clipe, sunt multe altele care îți pot umbri puțin bucuria. Cum ar fi faptul că ai stat multe ore în bucătărie ca să îl pregătești, nu totul a mers perfect, și parcă ești deja prea obosită ca să te mai bucuri așa cum trebuie de momentul tortului.

Citește și:

Stresul și presiunea pe care le simți atunci când faci acasă un tort pentru o ocazie specială sunt la cote destul de ridicate, și din acest motiv nu de puține ori se întâmplă și eșecuri răsunătoare.

De ce să treci prin tot acest tăvălug de emoții, să ratezi crema sau blatul, și să fie prea târziu să mai poți repara ceva, sau chiar să comanzi până la urmă tortul de la o cofetărie? Totul este mult mai simplu dacă îl comanzi din timp, și lași în seama profesioniștilor toate aspectele ce țin de tortul perfect.

Economisești bani… dar și timp

Tehnologia ne vine și de această dată în ajutor și, de multe ori, nici nu mai este nevoie să te prezinți fizic la cofetărie pentru a da comanda pentru tort. Folosești formularul online și gata, din câteva click-uri ai terminat. Poți comanda tortul într-o pauză de la serviciu, atunci când îl aștepți pe cel mic să iasă de la grădiniță, sau când te îndrepți spre casă. Economisești nu numai timp prețios, dar și bani, deoarece ieși mult mai ieftin să îl comanzi decât să cumperi tu produsele și să îți arăți talentul în torturi la tine acasă.

Citește și:

Arată perfect de fiecare dată

Chiar dacă ai un oarecare talent în acest domeniu – deși majoritatea oamenilor nu se pot lăuda cu el, incidente neplăcute se pot petrece oricând. Fie că nu ți-a crescut blatul așa cum voiai, crema parcă nu este atât de fină, decorațiunile… au avut și zile mai bune, sau pur și simplu ai uitat să adaugi un ingredient care să ofere acel ”ceva” care să facă diferența dintr-un tort banal și unul de-a dreptul fantastic, memorabil, sau cum vrei să îl numești.

Cu un tort comandat de la o cofetărie în care ai încredere și care nu te-a dezamăgit până acum, toate aceste mici neajunsuri pur și simplu nu există. Tortul tău va arăta pur și simplu perfect, iar gustul va fi unul pe măsură. Prin urmare, nu uita să faci multe fotografii, distrează-te și savurează o felie de tort proaspăt și delicios, unde au fost folosite toate aromele tale preferate!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.