Setari Cookie-uri

Advertorial Surpriză de proporții în această dimineță pentru Georgia Dascălu, moderatoarea matinalului difuzat de Metropola TV!

Surpriză de proporții în această dimineță pentru Georgia Dascălu care a împlinit astăzi o frumoasă vârstă.

Aflată în plină emisie, peste Georgia, în direct, a intrat colega Andreea Frățilă cu un buchet de flori superb și un mesaj sincer de felicitare din partea tuturor colegilor. „La mulți ani, Minunata noastră”, s-a auzit la unison în studioul matianalului.

„Îmi doresc să sar cu parașuta de ziua mea, la 25 de ani, să-mi iau licența de zbor, permisul de categorie A și brevet de yacht. Sunt multe lucruri și nu știu câte voi reuși sa realizez, dar îmi place sa las viața să mă surprindă. De cele mai multe ori m-a surprins plăcut. Iar când nu a fost așa, am reușit mereu sa văd partea frumoasă a lucrurilor și lecția de învățat pentru respectivul eveniment din viața mea, fiindcă așa sunt eu; mereu curioasă, recunoscătoare și cu o mare dorința de a cunoaște oameni, locuri, lucruri și de a fi un om mai bun în fiecare zi”, povestește vedeta TV.

„La matinalul “Dimineți cu Georgia”, am înțeles că ceea ce pot eu să întorc în societate depinde de felul în care conduc o discuție cu oameni capabili să devină o sursă de inspirație și care sunt de asemenea și o sursă de informație, pentru ca împreună să generăm o schimbare în mintea și în inimile tuturor celor care se uită dimineața la Metropola TV”, a mai povestit domnișoara Dascălu.

Matinalul Metropola TV, „Dimineți cu Georgia” poate fi urmărit în fiecare zi de luni până joi, de la 09:00 la 12:00, și vinerea de la 09:00 la 11:00.

LINK: https://www.facebook.com/metropolatv/videos/1290760031749034


Kudika
29 Iunie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.