Setari Cookie-uri

Cele mai bune cadouri personalizate pentru bunici

Bunicii sunt foarte importanţi, o ştiu şi ei, o ştiu şi copiii, dar şi nepoţii lor. Şi pentru că sunt atât de speciali, merită din când în când să li se facă o bucurie.

Fie că se apropie aniversarea, onomastica sau un alt eveniment important care să-i poziţioneze în centrul atenţiei, bunicul şi bunica vor trebui sărbătoriţi cum se cuvine, iar cel mai simplu mod de a-i face fericiţi este oferirea unui cadou personalizat.

Coliere personalizate pentru bunici devotate

Bunica spala, face mâncare, are grijă de copii, când părinţii acestora sunt plecaţi toată ziua la serviciu. S-ar putea spune chiar că bunica aduna cele mai frumoase amintiri alături de nepoţi, iar un cadou care să pună în valoare tocmai acest aspect va fi cu siguranţă unul apreciat.

Ce-ar fi că femeia aceasta blândă şi iubitoare să se bucure de unul dintre acele coliere personalizate, din aur sau argint, cu numele nepoţilor, cu mesaje inspirationale sau chiar cu simboluri din viaţa de familie? Dacă darul va fi oferit cu zâmbetul pe buze chiar de unul dintre nepoţi, fericirea momentului se va întipări în memoria ei pe viaţă.

Citește și:

Bunic modern cu brăţară personalizată

Şi pentru un bunic amintirile sunt preţioase, mai ales acelea care îi au în centru pe nepoţeii lui iubiţi. De aceea şi în cazul lui ar fi potrivit un cadou special şi unic. Unele bratari personalizate pot fi chiar de efect! Sunt confecţionate din diverse materiale, preţioase sau nu, dar care cu siguranţă vor căpăta o valoare inestimabilă dacă vor avea numele copiilor, o poză de familie gravată sau mesaje text care să-i amintească bunicului faptul că este atât de iubit!

Produsul se poate achiziţiona şi în pereche, astfel încât şi bunica să fie răsfăţata cu un mesaj de genul "Cea mai bună bunică din lume", "Buni, te iubim!" sau "Cea mai frumoasă bunică".

Canile pentru cafea sau ceai cu diverse mesaje

Încă o idee utilă şi originală, recomandată de Rubinul, sunt canile personalizate. Va fi o reală plăcere pentru bunici să servească un ceai sau o cafea, încă de la primele ore ale dimineţii, în astfel de produse realizate cu mult drag din grija celor care îi iubesc. Copiii şi nepoţii pot selecta din multitudinea de texte pe acelea care li se potrivesc. Pot fi utilizate formule de alint, citate inspirationale sau declaraţii de iubire originale

Citește și:

Pentru bărbaţi, pot fi alese mesaje precum: "Te iubim, tataie!", "Bunic de meserie", "Sunt un bunic fericit şi iubit", "Cel mai grijuliu bunic", "Bunic mândru din 2012".

Şi pentru femei se aleg cu atenţie textele care vor fi imprimate pe canile din care acestea vor savura ciocolată caldă, ceai, cafea sau alte băuturi reci sau calde. Unele dintre acestea ar putea suna chiar aşa: "Cea mai grozavă bunica", "O bunică de milioane", "Mamaie, ești modelul nostru în viaţa", "Bunica mea - raza mea de soare".

Cadourile pentru bunici se oferă însoţite de flori şi de multe zâmbete. Peste ani, aceste momente vor valora mai mult decât toate bogăţiile din lume, devenind amintiri pline de iubire sinceră.

Citește și:

Photo by Kate Hliznitsova on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
6 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.