Setari Cookie-uri

Primul serial difuzat la Focus Sat TV în 12 iulie este Baron Noir

Focus SatTv lanseaza in 12 iulie propriul canal TV

comuncat de presa

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, parte din familia M7 Canal+ Group, lansează în 12 iulie propriul canal tv, Focus Sat TV, și își propune să ofere o experiență originală de vizionare cu seriale europene multipremiate, producție Canal+ Création Originale. Cu această ocazie Focus Sat TV dezvăluie pe lângă noul conținut și o nouă identitate vizuală asociată cu un nou brand line: Universul tău original.

Mai mult de jumătate dintre noile titluri de seriale europene care se vor difuza la Focus Sat TV reprezintă premiere exclusive în România precum: Baron Noir, Pros & Cons, Moscow Noir, The Teach și Paris Police 1900.

Primul serial difuzat la Focus Sat TV în 12 iulie este Baron Noir, producție Canal+ Création Originale. Episoadele sunt programate lunea și joia, câte două începând de la 21:30. Serialul prezintă o poveste fascinantă despre lupta politică pentru putere prin orice mijloace și are în distribuție actori francezi de elită precum Niels Arestrup, Kad Merad și Anna Mouglalis.

Citește și:

Cum arată o ipotetică luptă de putere inspirată din realitatea politică franceză? Extrem de stilată chiar și atunci când opozanții nu se poartă cu mănuși. Politicianul Philippe Rickwaert (Kad Merad) urmărește să se răzbune pe fostul său amic, devenit între timp inamicul său politic, candidatul prezidențial de stânga Francis Laugier (Niels Arestrup).Acesta din urmă i-a compromis lui Philippe cariera politică pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Pas cu pas, Philippe începe să uneltească alături de Amélie Dorendeu (Anna Mouglalis) un plan extrem de laborios. Actorul Kad Merad, câștigător al unui premiu César, înfățișează un personaj care lasă impresia de sinceritate, dar se dovedește foarte înșelător, care are legătură cu persoane atât din cercurile cele mai înalte ale societății cât și din lumea subterană a infractorilor. Serialul Baron Noir este o adevărată lecție de supraviețuire politică, într-o societate complexă plină de reguli clar stabilite.

Citește și:

Focus Sat TV devine de astăzi un nou canal TV format dintr-un mix de informații și conținut de divertisment premium, care este disponibil tuturor clienților Focus Sat. Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces, precum și în pachetele TV Online Play TV, fără costuri suplimentare. Cei care nu sunt clienți, pot testa noul conținut de la Focus Sat TV live sau on demand prin aplicația Focus Sat, gratuit timp de 7 zile.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe www.focussat.ro si pe pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.