Setari Cookie-uri

10 filme de vazut alaturi de partenerul tau

Hai, serios...Recunoasteti! Nu mai stiti la ce sa ma uitati vineri seara- Netflixul pare ca a ramas fara filme si HBO-ul parca abia mai respira. Va sarim in ajutor cu o lista nici prea scurta nici prea lunga in care am inclus 10 filme de exceptie!

  1. Eternal Sunshine of a Spotless Mind

Începem lista de filme cu un titlu foarte interesant.‘Eternal Sunshine of a Spotless Mind’ este un film de lungmetraj ce a avut premiera în 2004 și îi aduce în fața telespectatorilor pe celebrii Jim Carrey, alături de Kate Winslet.

Povestea este una captivantă, cu multe răsturnări de situație în care cei doi (Joel și Clementine) formează un cuplu atipic, dar de care vă veți atașa din primele secvențe.

  1. Bounty Hunter

Gerard Butler și Jennifer Aniston vă vor schimbă starea de spirit și vor transforma complet o simplă seară pe canapea. ‘Bounty Hunter’ este o comedie spumoasă ce a avut premiera în anul 2010 ,care a fost și este până în prezent apreciată de critici și telespectatori.

El este vânător de recompense, ea este jurnalist. Dar ce se întâmplă atunci când următoarea lui țintă este chiar Nicole, fosta soție ? Este posibil că flacăra să se aprindă din nou într-un cuplu divorțat ?

Citește și:

  1. Crazy Rich Asians

‘Crazy Rich Asians’ este o comedie americano-asiatică apărută în 2018, fiind un success formidabil încă de atunci. Nick și Rachel sunt profesori la Universitatea din New York.El îi propune să îl insoteasca la nunta prietenului său în Singapore, iar ea acceptă. Ajunși, Rachel află că Nick face parte din cea mai bogată familie Singapore și din acel moment este ținta tuturor perechilor de ochi. Ajunge să fie agasată de mama și fost iubita a lui Nick printr-un umor de foarte bună calitate.

Add it to the list !

  1. Devil’s Advocate

Știți momentulala în care pur și simplu aveți chef de un film clasic, cu actori importanți? ‘Devil’s Advocate’ este perfect, dacă asta vă doriți. Filmul a avut premiera în 1997 și îi prezintă pe Al Pacino, Keanu Reeves și superba Charlize Theron.

Citește și:

Pe scurt, povestea il are in centru pe Kevin, un avocat de succes, si pe sotia sa. Cei doi se mută în New York cu sperante uriase, dat fiind noul loc de munca. Însă lucrurile nu rămân la fel după ce Kevin îl cunoaște pe John Milton.

  1. 10 things I Hate about You

’10 things I hate about you’ este o bucurie de film, o zi cu soare. Iubitul și apreciatul Heath Ledger face un rol destul de neobișnuit față de cele pentru care s-a remarcat, iar alături de el o avem pe Julia Stiles.

Despre o dragoste cu năbădăi, despre o iubire în liceu, despre cele mai neobișnuite moduri de a îți arată afecțiunea!

Filmul a avut premieră în 1999 și este un MUST-SEE!

  1. Step Up

Pentru toți pasionații de dans și de filmele dedicate dansului, ‘Step Up’ este de neratat!

Întreagă serie este foarte bine realizată și încă de la lansare s-a bucurat de aprecierea publicului. Cu toate astea, aș vrea să ne focusăm pe primul film din 2006.

Citește și:

Celebrul cuplu Channing Tatum și Jena Dewan vă vor ține cu ochii lipiți de ecrane, iar seară voastră se va transformă dintr-un banală, într-una în care veți vrea să săriți în pat și să mergeți direct în club!

  1. Atonement

Un film de suflet, de văzut pe nerăsuflate și fără să poți măcar clipi este ‘Atonement’, apărut în anul 2007. Filmul ni-i prezintă pe minunații Keira Knightley și James Mcavoy, formând un cuplu superb, cuplu în care domnește simplitatea și frumusețea din ochii lor.

Cecilia, ce provine dintr-o familei de aristocrați, se îndrăgostește de fiul grădinarului, Robbie.

Însă lucrurile nu pot sta niciodată așa cum își doresc, pentru că viata este imperfectă !

  1. Sex/Life

‘Sex/Life’ este o mini-serie apărută pe Netflix care, fie vorba între noi, a rupt televizoarele în două! Isterie!

Citește și:

Povestea este una simplă: Lucrurile în căsnicia lui Billie nu merg deloc cum și-ar dori ea și deși își iubește soțul, alege să se refugieze în brațele fostului iubit. Însă, la un moment dat va trebui să aleagă ce e mai bine pentru ea ! Află cum trece Billie prin acest moment de cumpănă din viață ei !

  1. Shakespeare în Love

De la ‘Sex/Life’ trecem într-o cu totul altă direcție!

Toată lumea îl știe pe Shakespeare, nu ?

Ei bine, în 1998 apare ‘Shakespeare în Love’ cu Gwyneth Paltrow și Joseph Fiennes!Cei doi spun povestea lui William Shakespeare și a marii lui iubiri, întâmplări ale Angliei la finalul secolului al XVI-lea. Promit ca va indulci si topi si cele mai reci inimi!

  1. Mr. and Mrs. Smith

Oh… Brangelina-Cuplul de aur al Hollywoodului!În 2005 când a avut premiera ‘Mr. and Mrs. Smith’ , Brad era căsătorit, însă legenda spune că nu și-a mai putut lua ochii de la Angelina din clipa în care a văzut-o.

Citește și:

În fine, revenind la film…

Filmul chiar este o capodoperă, eu l-as putea vedea și revedea de 100 de ori. Povestea unui cuplu căsătorit, spioni amândoi niciunul neștiind de ocupația celuilalt.

Eu zic că merită văzut !

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.