Setari Cookie-uri

Cum să aducem barul acasă?

Utilizate pe scară largă în cluburi, restaurante și cafenele, în ultimii ani scaunele de bar au devenit o parte integrantă din amenajarea bucătăriei și a sufrageriei.

Aceste piese de mobilier aparent modest sunt atât de populare deoarece adaugă un plus de modernism, permit mai multă libertate de mișcare și completează camerele de zi și bucătăriile în plan deschis.

Dacă a sosit momentul ca dvs. să completați aspectul casei dvs. cu scaune de bar elegante, dar vi se pare greu să faceți alegerea corectă, vă oferim ghidul nostru scurt.

Începeți cu înălțimea

Nu este nimic mai rău decât un scaun incomod. Prin urmare, primul lucru pe care este bine să-l faceți este să luați în considerare înălțimea scaunelor de bar pentru a vă fi confortabile. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să măsurați distanța de la podea până la partea de jos a barului, blatului sau a insulei. Scoateți 25-35 cm și știți deja care este înălțimea ideală a scaunelor de bar pe care trebuie să le cumpărați.

Citește și:

Gândiți-vă la confort

Acest tip de scaun este disponibil într-o varietate de stiluri și forme și, uneori, acest lucru vă poate deruta și cumpărați ceva care nu va fi la fel de confortabil pe cât doriți. Deci, înainte de a le cumpăra, gândiți-vă unde și când veți folosi scaunele de bar. De exemplu, dacă le veți folosi în principal pentru micul dejun, brunch sau pentru o cafea cu prietenii la bar, scaunele fără spătar cu patru picioare sau cu un picior principal nu sunt o opțiune rea. Dacă le veți folosi în loc de scaune de servit masa și veți mânca în principal pe bar, pe insulă sau pe blatul din bucătărie, atunci scaunele tapițate de bar cu patru picioare cu spătare și cotiere vor fi mult mai confortabile și convenabile. Dacă aveți copii mici, atunci este bine să vă opriți la scaune reglabile, stabile, care nu se rotesc.

Citește și:

Foto: Ryan Doka via Pixabay

Concentrați-vă pe materiale și textură

La fel ca atunci când alegeți scaune de servit masa și când alegeți scaune de bar, trebuie să acordați o atenție specială materialelor și texturii. De exemplu, dacă aveți copii mici, este bine să evitați scaunele cu tapițerie și cele din rattan. În schimb, puteți opta pentru scaune din lemn, metal sau polipropilenă turnată, care sunt nu numai foarte stabile și puternice, dar și ușor de curățat. Dacă sunteți doar adulți în casă, atunci puteți alege materialele și texturile care vă plac cel mai mult. O alegere bună, de exemplu, sunt scaunele de bar din metal sau lemn cu tapițerie din piele sau scaunele reglabile din polipropilenă turnată în diferite culori.

Stabiliți numărul exact

Pentru ca dvs. și oaspeții dvs. să vă simțiți confortabil atunci când stați pe scaune, este bine să aveți o distanță de cel puțin 65 - 75 cm între scaune. Pentru a vă asigura că va exista o astfel de distanță, înainte de cumpărare este recomandat să măsurați lungimea mesei, a barului sau a insulei.

Citește și:

Alegeți stilul

Aceasta este cea mai distractivă, dar și cea mai dificilă parte, deoarece trebuie să țineți cont atât de gusturile personale și să decideți dacă doriți ca scaunele de bar să fie combinate cu restul mobilierului sau doriți ca acestea să fie mai mult accent pentru a colora imaginea.

Și încă ceva:

● Este bine de știut că scaunele rotunde de bar ocupă mai mult spațiu decât cele pătrate.

● Dacă optați pentru scaune cu patru picioare, nu veți face o greșeală dacă le cumpărați „pantofiori”. Spunem acest lucru pentru că de fiecare dată când mutați scaunele, nu numai că veți auzi un zgomot neplăcut, dar probabilitatea ca pardoseala dvs. să fie zgâriată este foarte mare dacă picioarele nu au protectoare.

● Dacă nu aveți mult spațiu, nu este o idee rea să luați în considerare cumpărarea unor scaune de bar pe care să le puteți așeza în siguranță sub blat sau sub bar atunci când nu le utilizați.

Citește și:

● Verificați întotdeauna construcția și materialele din care sunt fabricate scaunele. Și amintiți-vă, că scaunul cel mai greu nu este întotdeauna cel mai stabil și mai puternic.

Featured foto Ryan Doka via Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.