Setari Cookie-uri

Filme și seriale pe care nu le poți rata vara aceasta

Când e prea cald afară, stai în casă vrei, nu vrei. Așadar, cel mai simplu este să te uiți la o comedie siropoasă sau să urmărești un film de acțiune. Doar că nu ai nicio inspirație. Contează pe noi și pe lista cu filme și seriale pe care am pregătit-o în articolul de azi.

Temperaturile mult prea ridicate te țin captivă în casă și, dacă ești un pic onestă, parcă îți este dor de un serial captivant sau un film inspirațional. Adună-ți familia în jurul televizorului și faceți un maraton de seriale sau bucurați-vă după prânz de un film interesant. Noi îți descoperim azi câteva idei care ne-au plăcut, așa că: „Pe locuri, fiți gata, motor!”

Aurul nebunilor (2008)

Este într-adevăr un film mai vechi, dar comedia rămâne comedie. Iar orice film care îl are în rol principal pe Matthew Mcconaughey este un succes fără doar și poate. Ce au în comun doi oameni divorțați, o comoară și oceanul nesfârșit? Ei bine, protagoniștii noștri vor descoperi că iubirea schimbă tot, chiar dacă pare prea clișeic. Vor înțelege și cum se stabilește pret aur atunci când tot ce ai de negociat este o descoperire epocală care poate schimba lumea științifică pentru totdeauna. Cu o distribuție de succes, printre care Donald Sutherland și Kate Hudson, filmul produs de Warner Bros. este perfect pentru persoanele care tocmai ce au venit din concediu. Nu îl recomand pentru cei care încă n-au apucat să-și facă planurile de vacanță.

Citește și:

The boys (2019)

La doar două săptămâni de la lansare în 2019 pe Amazon Prime, serialul devine cea mai populară producție a platformei de streaming. Serialul este produs de Seth Rogen, Evan Goldberg și Eric Kripke, faimos pentru serialul longeviv Supernatural. Din punctul nostru de vedere, este printre cele mai bune show-uri de televiziune din ultimii ani, iar scenariul, ideea lui și întregul cast sunt fenomenale. The Boys prezintă o lume distopică în care supereroii sunt parte integrantă a vieții cotidiene. Și pentru că banii sunt peste tot, bineînțeles că există o multinațională puternică care îi manageriază pe toții supereroii lumii. Ideea show-ului este diferită de ceea ce cunoști dacă ești admirator înfocat DC Comics sau Marvel. În acest univers paralel, superiorii nu sunt buni și nici n-au trăsături morale ca Superman. Te invităm să urmărești primele două sezoane. O să-ți placă mult.

Citește și:

Sweet Tooth (2021)

Pășește într-o lume unde copiii se nasc pe jumătate animale. Cum adică? Ei bine, dacă ceva o să ți se pară familiar în acest serial marca Netflix și produs de Robert Downey Jr., este pandemia și virusul mortal care transformă întreaga omenire. Serialul este inspirat de o serie limitată de benzi desenate DC Comics care a apărut între 2009 și 2013. Povestea ne dezvăluie peripețiile lui Gus, un băiețel hibrid cu coarne și urechi de cerb, instinct de animal, auz și miros superdezvoltate. Acesta este la fel ca ceilalți copii născuți odată cu apariția virusului pe Terra, dar care sunt hăituiți de oameni periculoși care vor să facă experimente pe ei. Este un concept interesant, isteț și care te va lăsa cu sufletul la gură.

Femeia de la fereastră (2021)

Ai citit cartea publicată de Daniel Mallory sub pseudonimul A.J. Finn, „Femeia de la fereastră”? Ei bine, dacă îți plac thrillerele, filmul cu Amy Adams în rolul principal o să-ți placă la fel de mult. Lista de actori faimoși este impresionantă: Gary Oldman, Anthony Mackie, Wyatt Russell și Julianne Moore completează tabloul unui scenariu psihologic și plin de suspans. Anna Fox este psiholog, dar suferă de agorafobie în urma unei pierderi traumatice. Amețită de băutură și dramele persoanle, este Anna capabilă să înțeleagă ce se întâmplă în jurul ei?

Citește și:

Patru recomandări de filme și seriale pe care nu le poți trece cu vederea. Lasă-ne în comentarii ideile tale de film, pentru ca cât mai multă lume să se inspire.

Sursă foto: Pexels

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.