Setari Cookie-uri

Beneficiile pe care ți le oferă un service auto autorizat        

Întreținerea mașinii este cel mai bun mod de a te asigura că totul funcționează perfect și în siguranță deplină.

Dacă mașina ta nu primește la timp toate consumabilele de care are nevoie, cum este de exemplu uleiul pentru motor, efectele pot fi dramatice, iar costurile de reparație foarte mari. O mașină care nu are reviziile periodice obligatorii făcute la timp, va începe să scadă nivelul de performanță, funcționarea generală va suferi, iar zgomote din ce în ce mai ciudate vor însoți fiecare drum.

Dacă ai grijă de mașina ta, și ea te va servi cu încredere și te va duce în siguranță acolo unde ai treabă. O întreținere regulată îți va oferi o mulțime de beneficii, cum ar fi o eficiență mai bună a consumului de combustibil, frânare mai bună, manevrare mai ușoară dar și un motor care toarce frumos. Pe lângă toate acestea, mașina ta va fi mai fiabilă, deoarece îngrijirea atentă și continuă va preveni apariția oricăror posibile defecțiuni. Per total, te vei bucura de economii importante la factura de întreținere a mașinii și nu vei fi nevoit să petreci prea mult timp în service-ul auto.

Citește și:

Un argument important pentru întreținerea mașinii tale, este menținerea valorii de piață. Un istoric complet și curat al mașinii, certificat de un service autorizat, poate adăuga sute sau chiar mii de euro la valoarea mașinii, iar cumpărătorii vor fi foarte ușor de găsit.

Alegerea celui mai potrivit service auto este o decizie serioasă, deoarece întreținerea mașinii costa timp și bani, iar serviciile trebuie să prezinte garanția calității lucrărilor efectuate. Un service auto autorizat îți oferă servicii de încredere precum și siguranța unor drumuri fără incidente. Calitatea și sustenabilitatea reparației, capacitatea de a respecta termenele, costurile, piesele de schimb, sunt doar câteva dintre avantajele oferite de un partener de încredere, așa cum este service Ford.

Citește și:

Există mai multe tipuri de servicii pe care le poți solicita de la un service auto, însă de cele mai multe ori, mecanicii de acolo sunt cei care stabilesc frecvența operațiunilor de care are nevoie mașina ta. Printre serviciile oferite se numără:

  • Schimb de ulei

  • Schimb filtru ulei

  • Inspecție vizuală

  • Verificarea nivelurilor de lichide (lichid de parbriz, lichid de frână, antigel, lichid de direcție)

  • Verificarea frânelor

În plus, poți solicita servicii precum Motorcraft, care este disponibil pentru mașinile mai vechi de 4 ani sau ieșite din garanție. Poți aduce chiar tu mașina la service, ori poți solicita să fie preluată de un tehnician, iar la service va beneficia de reparații și igienizare. Toate serviciile sunt de calitate, iar prețurile imbatabile.

Pentru că, de cele mai multe ori, neplăcerile legate de mașină apar exact atunci când ai un drum urgent de făcut sau când responsabilitățile zilnice implică multe drumuri pe care nu le poți rezolva altfel, singurul lucru care te poate salva sunt serviciile expres. Atunci când ai nevoie de o intervenție rapidă, fără să fie nevoie să aștepți o programare peste o lună de zile sau fără amânări datorate lipsei pieselor de pe stoc, gândește-te la Ford Service Expres. Este serviciul care oferă rezolvare în doar 60 de minute, pentru situații legate de operațiuni de mentenanță sau revizii complete, dar și revizii Motorcraft în doar 30 de minute.

Citește și:

Majoritatea service-urilor auto oferă aproximativ aceleași servicii, dar poți obține garanția calității doar la un service autorizat. Acesta va oferi servicii de producător, contribuind la menținerea mașinii în condiții excelente de funcționare precum și certitudinea că totul funcționează perfect. În plus, un service autorizat are acces la baze de date și softuri care diagnostichează cu acuratețe defectele și oferă soluții tehnologice de ultimă generație. Un service autorizat va utiliza doar piese de schimb originale, care garantează calitate ridicată, siguranță verificată și condiții de garanție stabilite de producător, pentru o perioadă de minimum 2 ani.

Photo by Caleb White on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.