Setari Cookie-uri

Raisa Moscviciov: Aș vrea sa cânt cu The Weekend

Raisa Moscviciov este o artista in devenire, o eleva conștiincioasă și o persoana cu multă ambiție, care se visează mereu pe scena înconjurată de un public larg.

Ce te face să fii mândră de tine?

Faptul ca la aproape 18 ani am deja o experiența de peste 6 ani in lumea muzicii, 7 piese, 6 videoclipuri si faptul ca reușesc sa mi organizez timpul astfel incat sa fac ceea ce mi place si de foarte multe ori sa obțin rezultatul dorit .

Cum te percep colegii de la școală, având în vedere notorietatea ta?

De cele mai multe ori sunt privită ca o eleva normala, dar trebuie sa recunosc ca uneori sunt privită cu admiratie și simt un respect deosebit.

Cum te vezi peste zece ani?

Imi doresc ca peste 10 ani sa fiu absolventa a unei facultăți de muzica (Berklee), ma văd o cântăreața de succes pe scenele internaționale cu cât mai multe solicitări de concerte și hituri.

Care este colaborarea la care visezi?

Mi-ar face placere sa cant alături de Tudor Ionescu, Killa fonic, dar și alături de mari artiști ai scenelor internaționale cum ar fi The Weekend.

Care este provocarea cea mai mare pe care o resimți, atunci când ești pe cale să lansezi o piesă nouă?

Citește și:

Provocarea cea mai mare este sa “simt ca dau lovitura cu acea piesa” sa placa atat de mult publicului încât sa fie nelipsita din playlistul lor.



Cine ți-a suflat în aripi pentru a alege cariera artistică?

Mi-am ales singura aceasta cale dar trebuie sa o spun cu recunoștință ca părinții sunt in primul rând cei care m-au susținut necondiționat, iar apoi echipa de oameni minunați cu care lucrez și care îmi sunt alături zi de zi împingându ma spre culimile succesului.

Dacă ai avea o super putere, care ai vrea să fie aceea?

Sa fiu in mai multe locuri in același interval de timp😁

Ce mesaj ai pentru adolescenții de vârsta ta?

Sa și fixeze obiectivele, sa le urmeze cu perseverenta și sa nu se lase influențați de tot ce le oferă internetul, mai degrabă sa își trăiască propriile lor experiențe.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.