Setari Cookie-uri

9 utilizări ale unui aparat de gheață portabil

Aparatele de gheață portabile răspund nevoilor multor oameni diferiți, în multe moduri diferite.

După cum sugerează și numele lor, acestea sunt portabile, ceea ce le permite să fie utilizate oriunde este disponibilă o sursă de energie. Natura lor dinamică le permite, de asemenea, să satisfacă mai multe nevoi la un moment dat. Deși este greu să restrângem toate utilizările, iată principalele 9 utilizări pentru acest tip de aparat.

1. Spațiu limitat în congelator

Unii oameni au nevoie de spațiu de congelare și nu par să aibă niciodată suficient. Gheața, indiferent dacă este în pungă, în tăvi sau provine de la un aparat de gheață, ocupă o cantitate semnificativă de spațiu. Folosirea unui aparat de fabricat gheață portabil ca sursă de gheață vă eliberează congelatorul pentru a ține alte lucruri.

2. Eliminarea tăvilor

Tăvile de gheață pot fi o adevărată bătaie de cap. Trebuie să le reumpleți în mod constant și să așteptați ore întregi până când gheața dvs. va fi gata. Un aparat portabil de gheață produce gheață în doar 6 minute, ca să o aveți atunci când aveți nevoie de ea. De asemenea, dacă nu utilizați toată gheața făcută, aceasta se va topi încet, iar mașina va reutiliza automat apa pentru a face mai multă gheață. Cu un aparat de fabricat gheață portabil, puteți arunca acele tăvi enervante.

Citește și:

3. La bar

Gheața este o componentă crucială atunci cand se prepara un cocktail și mulți oameni consideră că un aparat de fabricat gheață portabil este modalitatea perfectă de a avea gheață la îndemână la barul lor. Există chiar și o unitate portabilă care face „gheață curată”, potrivită pentru cocktailuri, care este lipsită de gust și fără impurități.

S-ar putea presupune că gheața din cocktail-ul dvs. este doar un atribut minor, pur și simplu acolo pentru a răci și a umple paharul. În realitate, gheața este unul dintre cele mai importante ingrediente din băutura dvs. Gheața poate veni în toate formele, dimensiunile și gusturile și, la fel ca băuturile tari sau mixerele, poate face sau strica un cocktail perfect. Unele cocktailuri sunt concepute pentru a fi băute foarte reci și au un gust mult mai bun în acest fel, în timp ce altele au nevoie pur și simplu de un cub pentru a ajuta la calmarea tăriei.

Citește și:

4. La birou

Mulți oameni folosesc un aparat de fabricat gheață portabil în birourile lor, împreună cu un răcitor de apă sau un frigider pentru băuturi. Este plăcut pentru angajați să aibă gheață la îndemână nu numai băuturi, în special apă, ci și pentru băuturile lor. Atunci când angajații au la dispoziție gheață și băuturi răcoritoare, li se oferă un mediu de lucru mult mai plăcut.

5. Lângă piscină / bucătărie în aer liber

Piscină sau bucătăria în aer liber este un loc fantastic pentru a avea un aparat de fabricat gheață portabil. Băuturile sunt întotdeauna o necesitate la piscină, iar accesul la gheață este convenabil și inteligent. A avea gheață disponibilă în bucătăria dvs. în aer liber, pentru băuturi și alte utilizări, este la fel de convenabil.

Citește și:

6. Pe barcă

Mulți oameni își folosesc aparatul de gheață portabil în timpul plimbării cu barca. Puteți face gheață pentru a fi folosită în băuturi, utilizați-o pentru a răci cutiile de băuturi și pe cele îmbuteliate și pentru a menține proaspătă captura zilei.

7. În RV și camping

Multe RV-uri și remorci de călătorie nu au mult spațiu pentru congelator, astfel încât să aveți cantități mari de gheață era exclus. Nu mai este cazul, datorită aparatelor de gheață portabile. Indiferent cât de îndepărtat sau cât timp intenționați să rămâneți în următoarea călătorie de camping, veți avea o mulțime de gheață disponibilă.

8. Gheață suplimentară

Dacă aveți o familie numeroasă, este posibil ca aparatul dvs. de gheață să nu poată ține pasul cu cererea. O unitate portabilă oferă soluția perfectă familiilor care au nevoie de o sursă suplimentară de gheață.

Citește și:

9. Petreceri

O petrecere, indiferent dacă este una de cocktail sau un picnic în aer liber, necesită gheață. Dacă sunteți frecvent gazdă și aveți întotdeauna nevoie de mai multă gheață, un aparat de fabricat gheață portabil este perfect pentru dvs.

Cu mii de tipuri diferite de bauturi alcoolice și cocktailuri în lume, s-ar putea să vă întrebați: „Cum voi ști ce tip de gheață este cel mai bun?” Ei bine, pentru a ajuta la răspunsul la această întrebare, am adunat câteva sfaturi cu privire la modul cel mai bun de a determina tipul de gheață perfect de utilizat în următoarea dvs. băutură.

Vom începe cu aroma gheții. Lucrul important de remarcat aici este că gheața nu ar trebui să aibă o aromă distinctă. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă asigurați că cuburile dvs. sunt proaspete și reci. Și, dacă vă gândiți că gheața nu are aromă, încercați să testați gustul unui cub de gheață proaspăt înghețat, față de unul care a fost în congelator de câteva săptămâni. Veți recunoaște imediat diferența.

Citește și:

Când vine vorba de dimensiune, cu cât cubul de gheață este mai mic, cu atât acesta se topește mai repede, diluându-vă astfel băutura într-un timp scurt. Cuburile mai mari ocupă mai puțin spațiu decât o grămadă de cuburi mai mici și, la rândul lor, eliberează mai puțină apă. Diluarea, așa cum știu toți barmanii, este ceea ce face o băutură mai fină. De aici vine regula generală de a nu pune băuturile în congelator. Lichiorul trebuie să fie la temperatura camerei, astfel încât să poată topi gheața în mod corespunzător.

Foto: Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.