Setari Cookie-uri

De unde pot cumpăra studenții cărți la reducere?

Fie că citesc cărți la reducere, reviste sau cărți online, studenții pasionați de lectură mereu vor găsi noi subiecte pe care să le abordeze prin lectură. 

Cititul este la modă și studenții aleg să-și petreacă timp citind, din diferite motive:

  • Își îmbogățesc vocabularul
  • Îi ajută să-și îmbunătățească abilitățile cognitive
  • Viziunea asupra lumii li se extinde
  • Nu vor sa aibă probleme de gramatică sau de punctuație
  • Descoperă diferite subiecte interesante de socializare cu prietenii
  • Aprofundează domeniul de care sunt pasionați

Dacă ești student, cu siguranță ai și tu propria listă de cărți pe care vrei să le citești. Sigur, o listă care se modifică cu fiecare titlu nou pe care-l auzi sau recomandare pe care o primești.

Cum alegi cărțile pe care le citești

Alegerea cărții potrivite pentru tine se poate face prin mai multe moduri: în funcție de nevoile tale psihologice actuale, de situația ta financiară, de interes sau de dispoziția în care ești.

Citește și:

Dezvoltare personală cu ajutorul unor cărți la reducere

În școală, ești încurajat să citești marii clasici - Eminescu, Iorga, Slavici etc. Deși acestea sunt lecturi absolut obligatorii pentru orice cititor avid, există, de asemenea, cărți care te încurajează să-ți trăiești viața mai semnificativ. La urma urmei, cărțile de dezvoltare personală sunt: cărți care te ajută să te dezvolți în persoana care vrei să devii. Iar cel mai bun moment în care să citești astfel de cărți este studenția.

Pe site-ul anticariatului PrintreCarti.ro găsești mii de cărți la reducere, inclusiv de psihologie și dezvoltare personală. Câteva dintre ele sunt:

  • Bărbatul de azi explicat femeilor, de Gerard Leleu. Este o carte despre cunoașterea psihologiei bărbaților, dar și a sexualității acestora. Cartea dezvăluie istoria, fricile și nesiguranțele pe care le au bărbații.
  • Ghidul oficial TED pentru vorbit în public, de Chris Anderson. În urma citirii acestei cărți, vei învăța cum să pregătești și să susții un discurs în fața publicului. Este o carte care te echipează cu tot ce ai nevoie ca să-ți atingi obiectivul.
  • Mindset, de Carol S. Dweck. Cartea expune nevoia unei raportări flexibile la abilitățile tale și dezvăluie modul prin care, prin hărnicie și perseverență, acestea te pot duce spre o viață de succes.

Cărți la reducere care te pregătesc pentru viața profesională

Citește și:
  • Principles of Feedback Control, de George Biernson. Cartea cuprinde o acoperire detaliată a principiilor de feedback în mai multe domenii.
  • Cum să devii un șef mai bun, de Alan Barker. Este o carte potrivită, mai ales dacă îți dorești să ai cândva o afacere. La baza cărții stă ideea că managementul este o conversație, adică ceva practic. Cu alte cuvinte, succesul tău constă în cât de bine știi să-ți conduci oamenii.

Unde găsești cele mai potrivite cărți pentru studenți

Să fii student înseamnă și să ai grijă de bugetul financiar de care dispui. Tocmai din acest motiv, dacă ești în căutare de cărți la reducere pentru facultate sau pentru dezvoltarea personală, cel mai bine ar fi să apelezi la un anticariat online. Pe site-ul Printrecarti.ro găsești zeci de mii de titluri din care poți să alegi, în funcție de nevoile tale.

Citește și:

Pe lângă prețurile mici, ai zilnic reduceri semnificative și, dacă comanzi de peste 129 lei, ai transportul gratuit. Iar asta nu e tot!

Dacă ai cărți, manuale sau reviste pe care le-ai citit deja și vrei să le vinzi, același anticariat ți le poate cumpăra. Acestea trebuie doar să fie bine întreținute, să nu fie mâzgălite sau să aibă pagini lipsă. Iar dacă ai peste 100 de titluri, echipa se deplasează la adresa și, după evaluarea cărților, primești banii pe loc.

_____
Sursă poză de copertă: Mindandi, Freepik.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.