Setari Cookie-uri

Advertorial Adi Mihăilă `The Hitman` a dat premiul record de 1100 de EURO la „Ascult Radio ZU”

.După două zile în care banii au rămas în buzunarul ZU, astăzi Laurențiu din Piatra Neamț a reușit să-i câștige cu cel mai simplu răspuns din On AIR: „Ascult Radio ZU!”.

„2,40 de secunde... Ai câștigat 1100 de Euro! Felicitări!”. Așa a sunat una dintre intervențiile de astăzi din emisiunea prezentată de Adi Mihăilă `The Hitman` la Radio ZU. După două zile în care banii au rămas în buzunarul ZU, astăzi Laurențiu din Piatra Neamț a reușit să-i câștige cu cel mai simplu răspuns din On AIR: „Ascult Radio ZU!”.

„Nu aveți idee cât sunt de fericit. O să-i țin în economii pentru că am rămas pe ZERO!”, a completat ascultătorul ZU. Laurențiu lucrează în construcții și de astăzi este fericitul câștigător al premiului record, până în acest moment.

Ascult Radio ZU. Cel mai simplu concurs din FM

În perioada 18 Octombrie - 12 Noiembrie 2021, înscrie-te și TU în concurs și nu uita să răspunzi la telefon cu mesajul simplu: „Ascult Radio ZU!”. Tot ce trebuie să faci este să trimiți un singur SMS la 1815 (număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Digi, Orange, Telekom si Vodafone) cu textul „ASCULT RADIO ZU”. Este de ajuns o singură înscriere pentru toată perioada de concurs. Poți să câștigi sute de euro, de dimineață până seara, cât ai zice „Ascult Radio ZU”!

Găsești mai multe detalii în regulament.


Kudika
28 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.