Setari Cookie-uri

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition: cel mai stilat și ușor telefon, specificații 'cu greutate'

Atunci când îți alegi un nou telefon, îți dorești să facă poze de calitate, să se miște rapid, să aibă o baterie care să reziste pe parcursul întregii zile și, nu în ultimul rând, să arate bine. Xiaomi 11 Lite 5G New Edition bifează toate criteriile: este stilat, foarte ușor, dar în același timp are specificații “cu greutate”. Descoperă toate detaliile despre el în rândurile următoare. 

Design-ul care te va cuceri

În zilele noastre, telefonul a devenit accesoriul pe care îl folosești cel mai des. Îl ai cu tine tot timpul, îl folosești în aproape orice activitate: poze și filmări, mailuri, social media, seriale și așa mai departe. Pentru toate acestea ai nevoie de un smartphone cu adevărat performant. Cum ar fi să aibă și un design impecabil? Xiaomi 11 Lite 5G New Edition este combinația perfectă dintre tehnologie și stil.

Îți va atrage atenția în primul rând prin nuanțele de culoare vibrante. Denumirile sunt și ele deosebite și te duc cu gândul la micile delicii ale vieții: Bubblegum Blue, Peach Pink, Snowflake White și Truffle Black. În momentul în care vei pune mâna pentru prima oară pe un Xiaomi 11 Lite 5G New Edition vei mai avea parte de o mare surpriză. Acest smartphone este ușor ca un fulg, doar 158 de grame, și este extrem de subțire, doar 6.81 milimetri.

Ecranul și camerele care te vor inspira

Xiaomi 11 Lite 5G New Edition nu te va dezamăgi nici la capitolul performanțe. Dacă îți place să faci fotografii și să filmezi cu telefonul, cele patru camere îți oferă toate opțiunile necesare pentru a obține imagini și clipuri wow. Setup-ul de pe spate este format dintr-o cameră principală de 64MP, o cameră cu unghi larg de 119° care te va ajuta să surprinzi peisaje uimitoare în timpul călătoriilor și un senzor telemacro de 5MP, pentru cele mai mici detalii. Camera selfie este și ea una performantă, de 20MP. În plus, vei descoperi funcții și filtre incredibile pentru ca toate fotografiile și filmările tale să iasă perfect. Iată mai jos o scurtă demonstrație video:

Ecranul lui Xiaomi 11 Lite 5G New Edition este la înălțimea așteptărilor tale. Ai parte de un display AMOLED FullHD+, de 6.55’’, cu rată de refresh de 90Hz ce asigură redarea fluidă a conținutului. Tehnologiile Dolby Vision și TrueColor dau viață clipurilor, prin culori vii și exacte.

Tehnologia care te conectează cu viitorul

Nu în ultimul rând, mai trebuie să știi că Xiaomi 11 Lite 5G New Edition este și foarte rapid. Are un procesor de ultimă generație, Snapdragon 778G, ce te conectează cu tehnologia 5G. În combinație cu memoria RAM de 8GB și capacitatea de stocare de 128GB sau 256GB, acest procesor transformă telefonul într-un dispozitiv extrem de capabil. Și ai și o baterie de 4,250mAh și încărcare rapidă la 33W. Bonus: încărcătorul este inclus în cutie, spre deosebire de alte branduri.

Alte aspecte care fac din Xiaomi 11 Lite 5G New Edition o alegere foarte bună sunt sunetul stereo și senzorul de amprentă lateral. Și dacă te gândești că acest smartphone ar putea avea un preț pe măsură, te înșeli. Xiaomi 11 Lite 5G costă de la 1.699 lei pe mi-home.ro, magazinul digital oficial Xiaomi din România.

O scurtă recapitulare: Xiaomi 11 Lite 5G New Edition îți va atrage atenția prin design-ul său deosebit și prin specificațiile de top. Este telefonul care demonstrează cu adevărat că tehnologia și stilul pot face casă bună împreună.

Sursa foto: Xiaomi


Kudika
24 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.