Setari Cookie-uri

Acum poți cumpăra electrocasnicele ILVE de pe Techstore

ILVE este o marcă de electrocasnice care a debutat ca specialist în cuptoare și plite de calitate, comercializate manual începând cu anul 1952 în orășelul Campodasergo, în afara Veneției.

De mai bine de 50 de ani, marca ILVE este un expert în electrocasnicele dedicate gătitului. Încă de la începuturi, ILVE s-a remarcat datorită dorinței sale permanente de a inova. În urma unei perioade întinse pe o jumătate de secol de cercetare și de investiție continuă, ILVE a conceput și a creat soluții care pot ameliora performanțele, securitatea și satifacția în bucătărie.

De ce să alegi electrocasnicele oferite de ILVE?

Dacă ai nevoe de un aragaz nou, îți recomandăm cu căldură electrocasnicele premium oferite de ILVE. Marca ILVE a introdus începând cu anul 1984 stilul european, combinat cu pasiunea italiană pentru gastronomie oferind o calitate de neegalat fiecărei bucătării sofisticate în parte. Marca ILVE este reputată pentru electrocasnicele sale de calitate, astfel dacă alegi un frigider din colecția sa, cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută. Actualmente, ILVE propune o gamă largă de aparate electrocasnice, aragaze în special dar și frigidere. Poți alege chiar și un cuptor premium din colecția ILVE.

Citește și:

ILVE are o istorie lungă în spate, de peste 50 de ani, cele mai cunoscute colecții ale sale fiind ILVE Majestic Nostalgie sau Professionnal, care încarnează angajamentul marcii in materie de calitate. Un amestec de design elegant, materiale de înaltă calitate, performanțe excepționale si o tehnologie de vârf, bucătăria nu a fost niciodată atât de rafinată și propune opțiuni mixte, gaz și electricitate, plite vitroceramice pentru a răspunde fără probleme tuturor exigențelor în bucătărie.

Colecția Majestic ILVE

Unul din punctele forte ale acestei colecții este adâncimea sa, de numai puțin de 700mm, însă și toate funcționalitățile standard așteptate de consumatori, funcționalități care o ajută să se diferențieze de alte mărci existente pe piață. Alege între stilul tradițional și cel contemporan dar și una dintre cele șase culori propuse cu finisaje din crom sau bronz. Alege dintre cele cinci mărimi disponibile, între 70-120cm.

Citește și:

Colecția Nostalgie ILVE 60-90

Gama Nostalgie ILVE 60-90 va fi la înălțimea celor mai exigenți consumatori. Efectiv, ILVE oferă odată cu această colecție un design, opțiuni și o funcționalitate incomparabile, insiprate din bucătăria italiană din viața de zi cu zi. Nostalgie vine cu un număr mare de arzătoare – 6 arzătoare și 2 cuptoare electrice – ideale pentru o familie mai numeroasă, pentru a te simți asemeni unui chef într-o bucătărie profesionistă.

Pe scurt, gama de electrocasnice premium oferite de ILVE este inspirată din design-uri diferite și oferă o multitudine de opțiuni pentru a completa estetica bucătăriei tale. De la tradițional la ultra-modern, ILVE oferă aparate electrocasnice care se armonizează cu orice tip de bucătărie.

Sursa foto techstore.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.