Setari Cookie-uri

Grace Couture Cakes lansează o nouă colecție de prăjituri couture

Noutatea sezonului este Vanillapple, o tartă spectaculoasă cu blat de cacao, și insert de mere cu caramel și amaretto, și cremă de mascarpone cu vanilie.

Colecția „Home for Christmas” este disponibilă începând din 25 noiembrie online, pe www.gracecc.ro/onlineshop, și în Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din Piața Dorobanți nr. 5 și din Băneasa Shopping City (Parter).

Home is a feeling

Unde te simți cu adevărat acasă? Care sunt oamenii, lucrurile, momentele care compun sentimentul de „acasă” pentru tine? Aceasta este provocarea lansată de Grace Couture Cakes pentru sezonul festiv.

În colecția Home for Christmas vei regăsi turtă dulce, brăduți de ciocolată belgiană, choux delicioase decorate în spiritul Crăciunului, eclere personalizate cu mesaje speciale, torturi și mini torturi spectaculoase, perfecte pentru un cadou sau pentru cina festivă, dar și cozonacul tradițional.

Citește și:

Deserturi în ediție limitată

De sărbători, revine în portofoliul Grace Couture Cakes tortul Delice Etoile, desertul preferat al sezonului (blat cu ciocolată, cremă mascarpone cu sos de caramel, strat crunchy cu nuci caramelizate, mousse de vanilie și inserție de mere, vanilie și scorțișoară), și două prăjituri disponibile exclusiv în această perioadă: Santa (un deliciu cu mosse de ciocoalată albă) și Pine Tree (un desert fin cu mousse de scorțișoară și blat de cacao).

Noutatea sezonului este Vanillapple, o tartă spectaculoasă cu blat de cacao, și insert de mere cu caramel și amaretto, și cremă de mascarpone cu vanilie.

„Am creat o colecție care să înmagazineze sentimentul de bine, de confort, de bucurie pe care o trăiești cu toate simțurile. De Crăciun ne întoarcem „acasă” și avem, fiecare dintre noi, povești, ritualuri și valori care ne compun starea de bine. Deserturile Grace Couture Cakes dedicate sărbătorilor au decoruri și arome speciale, pentru momente de neuitat.”, a declarat Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Citește și:

Cadouri memorabile

Dulciurile în ediție limitată „Home for Christmas” pot fi strecurate în ghetuțe de Moș Nicolae sau sub bradul de Crăciun, iar cutiile cadou vor aduce momente de bucurie partenerilor de afaceri sau celor dragi.

Mini-candy bar personalizat

Serviciul de comenzi online pentru evenimente lansat în premieră anul acesta de Grace Couture Cakes te ajută să creezi cu ușurință un mini-candy bar personalizat chiar la tine acasă, atunci când sărbătorești cu familia sau prieteni dragi, încurajându-te să transformi fiecare moment într-un excepțional.

Despre Grace Couture Cakes

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetarie couture, recunoscut pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie în Romania. Gamele proprii de prăjituri includ: Signature Collection, prăjiturile Essential Cakes, tartele din colecția Tartes Bar, eclerele din colecția Éclair Affair și noile Craquelin Choux, alăuri de macarons, praline artizanale și alte dulciuri și prăjituri în ediții speciale dedicate sarbătorilor: Crăciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paste, Halloween.

Citește și:

Produsele Grace Couture Cakes se găsesc în cele două Cake Shop-uri din Piața Dorobanți nr. 5 și din Băneasa Shopping City, dar și online, pe www.gracecc.ro.

În anul 2021, Grace Couture Cakes a lansat, în premieră în România, prima platformă online dedicată comenzilor de torturi și candy bars personalizate pentru evenimente.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.