Setari Cookie-uri

Câștigă o ședință foto de Crăciun pentru toată familia!

Kudika împlinește dorințe de Crăciun!

În fiecare an, în decembrie lumea se schimbă puțin, se luminează și devine un pic mai bună. E momentul în care încetinim haosul cotidian și ne îmbrăcăm sufletele în haine de sărbătoare. Tot acum este momentul dorințelor împlinite și al generozității.

După doi ani complicați, cea mai mare dorință a tuturor este, cu siguranță, să fim mai aproape unii de ceilalți, în orice manieră se poate și să croșetăm împreună amintiri frumoase care să pună în umbră toate neajunsurile din ultima perioadă. De aceea, Kudika lansează proiectul special Dorințe împlinite de Crăciun. În cadrul acestuia, echipa editorială scrie scrisori de suflet către Moș Crăciun și le invită pe cititoarele din comunitatea Kudika să facă același lucru. La finalul proiectului, un juriu format din redactorii Kudika va alege cea mai frumoasa scrisoare
de Crăciun de la cititoare și vom oferi un premiu de neuitat: o ședință foto într-un cadru magic, de sărbătoare, oferit de prietenii noștri de la Băiatul cu Flori și Lovelight Photography.

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să participi la concurs?

Scrie-i o scrisoare Moșului pe adresa moscraciun@kudika.ro, iar noi o vom publica pe site. Mai mult de atât, cea mai frumoasă scrisoare va câștiga o ședință foto în decorul feeric de la Băiatul cu Flori sub lentila magică Love light Photography și un coș plin cu delicii de Crăciun din partea noastră.

Concursul se desfășoară între 2 și 16 decembrie, iar câștigătorul va fi anunțat aici și pe mail pe 17 decembrie.

Ședința foto se desfășoară exclusiv în București. Câștigătorul poate fi însoțit de maxim 3 persoane.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Locatie: Baiatul cu Flori

Credite foto Lovelight Photography

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.