Setari Cookie-uri

Răzvan Simion, mai îndrăgostit ca niciodată! Prezentatorul, planuri mari în dragoste

Răzvan Simion se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Dalina Răducanu, iubita omului de televiziune a reușit să îl facă pe îndrăgitul matinal de la „Neața cu Răzvan și Dani” să iubească din nou.

Jumătatea matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” și-a găsit liniștea în brațele arhitectei Dalina Răducanu. După o perioadă în care divorțul de fosta soție l-a propulsat în primele pagini ale ziarelor de scandal, Răzvan Simion a trăit o poveste de dragoste cu Lidia Buble. Din păcate, cei doi s-au despărțit, iar îndrăgitul prezentator tv a mai dat o șansă iubirii, de această dată alături de un bine cunoscut designer de interior.

Recent, Răzvan Simion a fost invitat într-un podcast unde a vorbit despre cea mai frumoasă perioadă a vieții lui, cea din prezent, alături de iubita lui. Omul de televiziune a declarat că are planuri mari alături de Dalina Răducanu și că speră ca relația lor să evolueze frumos.

Mai mult, fostul iubit al Lidiei Buble a fost mai sincer ca niciodată și a mărturisit că visează la o casă mai mare și la mai mulți copii, alături de femeia cu care și-a găsit, în sfârșit, liniștea.

Citește și:

Razvan Simion si Dalina Raducanu

Răzvan Simion și Dalina Răducanu, conexiune aparte

Răzvan Simion a povestit cum legătura dintre el și iubita lui este una extrem de puternică, astfel că dacă unul dintre ei nu se simte bine, celălalt îi va prelua imediat energia și starea.

Totuși, lucrurile dintre ei doi par să meargă tot mai bine pe zi ce trece, iar povestea lor de dragoste tinde să evolueze către o familie împlinită, cu mulți copii.

Pe plan sentimental, asta urmează. Să cresc, să cresc împreună cu iubita mea. Creștem amândoi și ne ținem unul pe altul. Suntem foarte conectați. Dacă este unul dezechilibrat, se dezechilibrează și celălalt. De aia ne ținem și ne ținem foarte bine într-o complementaritate pe care am căutat-o și am găsit-o. Suntem bine. Evoluăm. Poate o casă mai mare, copii mai mulți.” a mărturisit matinalul de la Antena 1.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.