Setari Cookie-uri

Cătălin Botezatu, surprins până la lacrimi de ziua lui:

Cătălin Botezatu a împlinit frumoasa vârstă de 55 de ani, motiv pentru care apropiații i-au urat sănătate și împlinire pe toate planurile. O surpriză cu totul și cu totul specială pentru faimosul designer a venit din partea îndrăgitei cântărețe Angela Similea, cea pe care Botezatu a îmbrăcat-o de-a lungul carierei sale.

Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut și de succes designer vestimentar din România, iar creațiile sale sunt răspândite peste tot în lume. La aniversarea lui, Botezatu a fost asaltat de urările prietenilor și ale persoanelor cu care a colaborat de-a lungul timpului.

Invitat în emisiunea lui Teo, creatorul de modă a avut parte de o surpriză plăcută din partea Angelei Similea, una dintre prietenele lui dragi.

„Eu am fost impresionată de talentul tău și nu numai, mulți au talent, dar nu știu cum să-l folosească. Tu ai fost orientat de mic, ai știut să folosești darurile cerești, Dumnezeu ți-a fost alături. E adevărat că ai plătit din când în când cu sănătatea ta, dar omul care lucrează cu credință și cu dăruire nu poate să nu plătească într-un fel. Și pentru că nu vorbesc din cărți, știu cât de multă jertfă se face pentru a-ți duce profesia la înălțimea la care tu simți că o poți duce. Cătălin, eu îți doresc pentru ziua ta un singur lucru, dar care stă la temelia tuturor celorlalte daruri, sănătate.” i-a urat Angela Similea lui Cătălin Botezatu.

Citește și:

Botezatu, copleșit de emoții

Cătălin Botezatu nu și-a putut stăpânii emoțiile la auzul bunei sale prietene: „Vă mulțumesc frumos, emoția m-a copleșit. Mi-am adus aminte și de melodia «Să mor de dragoste rănită», pentru că și în clipul acela am fost alături de dumneavoastră. Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit în ultimii ani, vă mulțumesc.” a spus cu lacrimi în noi celebrul creator de modă.

Legătura dintre Botezatu și Angela Similea durează de mulți ani și este o prietenie extrem de înghegată. Designerul își amintește cu mândrie cum, la începutul carierei sale, a avut șansa de a-i face rochii iubitei cântărețe de muzică ușoară.

„Când am devenit creator de modă, i-am făcut rochii acestei dive. Pentru mine era…nu știu dacă dânsa realiza, pentru mine era ceva dumnezeiesc. Și așa va rămâne.” a mai adăugat Botezatu.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.