Setari Cookie-uri

Alina Sorescu, reacție neașteptată după ce s-a zvonit că divorțează

În ultimul timp, numele Alinei Sorescu a fost des întâlnit în știrile mondene, zvonindu-se că mariajul ei este pe sfârșite. După ce soțul artistei a fost văzut în compania altei femei, tatăl Alinei Sorescu a spus lucrurilor pe nume.

Zvonurile cu privire la un posibil divorț în cuplul Alina Sorescu-Alexandru Ciucu sunt din ce în ce mai des auzite în lumea mondenă. Deși, se pare, artista încearcă să păstreze discreția în ceea ce privește viața sa personală, în realitate gurile rele vorbesc despre o inevitabilă separare.

Alina Sorescu s-a căsătorit cu designerul Alexandru Ciucu în anul 2010, iar împreună au două fetițe, Carolina și Raisa, cu care vedeta nu ezită să se mândrească cu fiecare ocazie.

În ultima perioadă, însă, ziarele vorbesc despre un posibil divorț între cei doi soți, mai ales după ce paparazi l-au surprins pe designer în compania unei alte femei.

Alina Sorescu a infirmat imediat zvonurile cu privire la o posibilă separare și își păstrează, în continuare, optimismul cu care este cunoscută. Fanii vedetei se bucură că artista este zâmbitoare și că nu ia în seamă bârfele mondene.

Citește și:

Mai mult, chiar tatăl artistei a declarat că nici nu se pune problema ca familia Alinei să se destrame:”Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!"

Sursă foto: Facebook

Alina Sorescu se concentrează pe carieră

Alina Sorescu nu ia în seamă bârfele și se dedică mai tot timpul grupului muzical pe care l-a format, unde îndrumă copiii în primele taine ale muzicii. Cei mici, împreună cu artista, pregătesc noi melodii și participă la diverse reprezentații. Mai mult, vedeta este gazda unei emisiuni în fiecare joi seară, la TVR.

Vedeta a declarat că în următoarea perioadă își dorește să se se ocupe de familia sa și de viața profesională, care îi aduce multe satisfacții.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.