Setari Cookie-uri

Fa tu, Mosule, cumva sa nu mai plece nimeni. Nu vreau sa mai pierd pe nimeni.

Draga Mos Craciun, mai avem pentru tine o scrisoare de la cititoare.

Iata ca mai e atat de putin si Craciunul ne va bate iar la usa. Cea mai frumoasa sarbatoare se apropie cu pasi repezi si deja spiritul ei a inceput sa ne cuprinda pe toti. Mari sau mici ne transformam de-ndata in copii. Asteptam cu nerabdare primii fulgi de nea, povestile la gura sobei, mirosul de portocale, savoarea cozonacilor, spectacolul luminitelor din brad, glasul colindatorilor si bineinteles pe tine, Mosule.

- Oare ti-ai scos din dulap costumul rosu, ti-ai pus ochelarii, te-ai inarmat cu putere si rabdare sa poti citi tot ce-am visat si am sperat un an intreg?

Ai tresarit? Nu te speria, Mosule! Lista mea de dorinte nu e asa de lunga. Nu am sa-ti cer ciocolata, bomboane, rochita roz si pantofiori mov si o coronita de printesa(neaparat cu pietre mov sa se asorteze cu incaltamintea), nu ca nu mi-ar placea, dar nu mai am varsta potrivita pentru aceste daruri, din pacate.

Citește și:

Am sa te rog totusi, sa-mi aduci, daca se poate cateva "lucruri de oameni mari"... imi doresc in primul rand sanatate si pe cei dragi mereu aproape.

Mi-as dori sa mi-i poti aduce inapoi si pe toti cei dragi care au plecat dintre noi, pentru ca mi-e atat de dor de ei, dar stiu ca e cu neputinta.

Dar fa tu, Mosule, cumva sa nu mai plece nimeni. Nu vreau sa mai pierd pe nimeni. Tine-mi-i sanatosi pe cei ramasi si fericiti. Fericirea lor e si fericirea mea.

Si mai da-mi Mosule, te rog, intelepciune, forta si curaj pentru a infrunta si depasi obstacolele ce mi se vor ivi in cale.

Iti multumesc Mosule pentru atentie, rabdare, indulgenta(stiu ca ai mai inchis ochii cand ai privit globul magic si ai mai surprins vreo ridicare de ton, spre exemplu) si iti doresc : Un Craciun minunat, cu bucurie si suficient praf magic pentru a implini visurile tuturor!

Citește și:

Cu drag,

Diana

Ah, uitam: te astept cu prajituri, Mosule! De desenat n-o sa-ti desenez nimic, fiindca nu vreau sa te sperii...Pana si Rudolph ar lua-o la sanatoasa daca ar vedea cat sunt de talentata la desen...

Va invitam sa ii scrieti si voi dorintele voastre lui Mos Craciun pe adresa moscraciun@kudika.ro. Scrisorile voastre vor fi publicate pe site, iar cea mai frumoasa dintre ele va primi ca premiu o sedinta
foto in curtea Baiatului cu Flori si un cos cadou de Craciun.

Premiile pot fi revendicate doar in Bucuresti.

Regulamentul este disponibil aici.

foto prima pagina insta_photos/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.