Setari Cookie-uri

Lidia Buble și actorul Harlys Becerra și-au spus „Adio”! Motivul despărțirii este greu de crezut

Lidia Buble pare că nu prea are noroc în dragoste, asta după ce iubitul ei, actorul de origine cubaneză ar fi pus punct relației. Deși acum câteva săptămâni cei doi își declarau reciproc iubirea, acum, se pare, fiecare a luat-o pe un alt drum.

Lidia Buble nu trece prin cea mai fericită problemă a vieții ei, asta după ce ea și actorul cubanez Harlys Becerra ar fi pus capăt relației. Deși cei doi păreau extrem de îndrăgostiți unul de celălalt, sfârșitul relației a fost inevitabil.

Separarea s-ar fi produs din cauza actorului din Cuba, asta deoarece Harlys Beccera nu ar fi fost de acord cu plecarea Lidiei în competiția Asia Express. Iubitul artistei nu a putut accepta ca Lidia Buble să plece de lângă el pentru o perioada așa mare de timp, astfel că a decis să pună punct relației.

Lidia Buble și Harlys Becerra, despărțirea care i-a surprins pe fani

Artista și actorul cubanez păreau extrem de îndrăgostiți unul de celălalt. Nu puține au fost ocaziile în care cei doi și-au declarat iubirea în mod public, astfel că nu este de mirare că separarea lor i-a surprins pe urmăritorii cântăreței.

Citește și:

Mai mult, cei doi și-au făcut tatuaje asemănătoare, ca semn al iubirii ce îi lega. Harlys Beccera a trecut la nivelul următor și și-a tatuat chiar ochiul Lidiei Buble.

Ultima dată când au fost văzuți împreună, acum două luni, cei doi se plimbam în Centrul Vechi din București și erau extrem de fericiți. În acel moment, actorul a afirmat că o iubește foarte mult pe Lidia.

„O iubesc foarte mult, desigur. Îmi place extrem de mult România.” a mărturisit actorul cubanez în acea perioadă.

Lidia Buble a participat împreună cu Estera, sora ei, în acest sezon de la Asia Express. Surorile Buble au fost eliminate chiar în semifinală, deși au luptat până în ultimul moment.

Lidia Buble și sora ei. Sursă foto: Instagram

Citește și:

La finalul competiției, Lidia i-a mulțumit surorii ei pentru tot sprijinul oferit: „Mulțumesc pentru cea mai frumoasă amintire!”

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.